Miminko nebylo plánované, ale když dvojice zjistila, že je na cestě, oba se na něj nesmírně těšili. Byl to pro ně nový smysl života. Ale před třemi týdny Natálie Kočendová o miminko přišla.

Navždy tady budeš s námi. Navždy budeš můj milovaný syn. Má fazolka. Takovou lásku a štěstí jako jsem zažívala 6 měsíců s tebou, jsem nikdy nezažila. Nyní to vystřídala neskutečná bolest. Ztratila jsem kousek sebe,“ oznámila na sociální síti modelka a přidala fotku s mrtvým miminkem v náručí. 

VIDEO: Barber Rytmuse nebo hokejistů Laky Royal: První salon prohrál v casinu!

Video
Video se připravuje ...

Barber Rytmuse nebo hokejistů Laky Royal: První salon prohrál v casinu! Markéta Reinschová

Pro mě to bylo první úmrtí v rodině - kdyby umřela máma, tak mě to tak nezasáhne. Vyrůstal jsem v dětském domově, takže žádnou rodinu nemám, a tak jsem se na tu svou těšil. Tři dny jsem byl úplně mimo, nechápal jsem, co se stalo. Ale život jde dál a musíme s Natálkou jít dál. Ona to prožívá daleko hůř, proto se snažím, aby se co nejrychleji vrátila do života. Chci, aby chodila ven, nechci, aby seděla doma a plakala,“ svěřil se Blesku Laky Royal, který je majitelem tří barber shopů. Mezi jeho klientelu patří například Jaromír Jágr, Rytmus nebo zápasníci z MMA. 

„Samozřejmě chceme další miminko, ale vše necháme na přírodě a navíc já neplánuji. Co se má stát, se stane, jestli to bude za měsíc, nebo za rok, je jedno. Vím jistě, že další těhotenství nebudeme zveřejňovat na sociální síti,“ dodal potetovaný barber. 

VIDEO: Královna krásy Karolína Kopincová promluvila o svém příteli! Ustojí to? 

Video
Video se připravuje ...

Královna krásy Karolína Kopincová promluvila o svém příteli! Ustojí to? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií