„Vždy jsem snila o tom podívat se na Maledivy a dnes se to konečně plní. Asi nikdy jsem nebyla na tak kouzelném místě,“ pochlubila se Třešničková svým sledujícím prostřednictvím instagramu a přiložila i krátké video, jak se prochází po pláži. Její fanoušky ovšem spíš než pláž zaujalo její sexy pozadí. „Promiň, ale neskutečně pěkný zadek a postava celkově. Jde o vnitřní krásu, ale i ta venkovní je dobrá,“ stojí v jednom z komentářů. „Nádherný nebe, to je barev… ale stejně ti koukám jen na zadek,“ napsal další.

A velkou radost mají její fanoušci i z další série snímků, kterým opět vévodí její postava a hlavně zadeček. Tentokrát oblékla dvoudílné tyrkysově modré plavky, které skvěle ladí s barvou moře, ovšem odhalily i její rozsáhlé jizvy po popáleninách.

V roce 2018 seděla influncerka Týnuš Třešničková na nešťastném místě v restauraci Nusr-Ert slavného tureckého šéfkuchaře Salt Baeho. Při barmanské show došlo k nehodě a mladá žena utrpěla vážné popáleniny, se kterými se dlouho léčila v Turecku a následně i v Česku.

Video
Video se připravuje ...

Týnuš Třešničková: Promluvila o svém partnerovi Italovi! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
53 fotografií