Týnuš v roce 2018 na dovolené v Turecku utrpěla závažné popáleniny horní poloviny těla. Influencerka s perfektní postavou s jizvami dlouho bojovala a nějaký čas se na veřejnosti objevovala pouze v roláku... Nakonec se ale naučila své tělo přijmout a dnes už se klidně svlékne i do plavek. 

Dosud ovšem nosila jen ty jednodílné. „Mým největším cílem teď je nebát se nosit bikiny na veřejnosti,“ svěřila se fanouškům z dovolené v Řecku s tím, že by to ráda změnila. 

Na pláž Prasonici na jihu ostrova Rhodos oblékla bílé jednodíllné plavky s modrými květy nebo elegantní černé plavky s nahými zády a zdobnými ramínky. Ke svému cíli ale přece jen podniká určité kroky: fanouškům se ukázala v bikinách a upnuté sukni alespoň na krátkém videu! 

Život jí změnila vážná nehoda

„Vím, že vypadám trošku jinak. Měla jsem popálený celý obličej. Uhořely mi vlasy, popálený jsem měla dekolt a pas, jelikož jsme na sobě měla tenoučké tílko. Měla jsem lehkou bundu, která mi ochránila paže. Oheň však zasáhl ruce v místě, kde končily rukávy. Dekolt na tom byl opravdu velmi špatně. Naštěstí jsem měla podprsenku, která žár nepropustila, takže prsa mi to nespálilo,“ svěřila se rok po nehodě na svém kanále na YouTube. 

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
67 fotografií