Už nějaký čas bylo jasné, že má Týnuš Třešničková novou lásku. Příspěvky, kterými zásobovala sociální sítě, tomu napovídaly - často se v popisku objevila zmínka, jak si to či ono „užili“, namísto aby napsala jen „užila“. 

V polovině prosince přiznala, že nového partnera skutečně má. „Už to nechci tajit, i když všímavější asi tuší. Do Itálie jsem letěla za svým přítelem. Je to Ital a žije napůl v Praze a napůl v Itálii, takže moje cesty do Itálie teď asi budou trochu častější,“ pochlubila se tehdy. Identitu svého milého ale i nadále tajila. 

To už teď ale zřejmě nemusí... Redakce extra.cz si povšimla, že se Třešničková na sítích pochlubila fotkami z přesně těch samých míst, jako italský podnikatel Davide Nebbia. Ten se na svém profilu netají tím, že žije střídavě v Praze, ve Veroně a v Milánu.

Po Novém roce vyrazila dvojice na dovolenou do Dubaje. „Včera jsme byli na večeři s asi nejkrásnějším výhledem na Burj Khalifu! Úplně se nám zatajil dech,“ rozplývala se například.

„Dnes jsme navštívili Expo2020 a jako první jsme samozřejmě zamířili omrknout italský a český pavilon,“ pochlubila se mladá influencerka před několika dny. A právě snímky z metropole ve Spojených arabských emirátech nakonec milence prozradily...

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
112 fotografií