Již nějakou dobu to na sociálních sítích nenápadně naznačovala, když postřehy ze svého cestování psala v množném čísle, až nyní to však influencerka Týnuš Třešničková potvrdila oficiálně. To poté, co ji začali její nejvěrnější fanoušci bombardovat dotazy, s kým je to teď vlastně v Itálii, odkud posílá na instagram jednu romantickou fotku za druhou. „Sobotu jsme strávili v městečku Sirmione, které je obklopené jezerem Garda. Byla jsem okouzlená a i počasí nám krásně vyšlo. Den jsme zakončili v termálních lázních, kde jsme stihli pozorovat z venkovního vyhřátého bazénu západ slunce,“ napsala například k jednomu ze snímků a nebylo pochyb, že kamarádka jí dělat společnost nejspíš nebude.

Jindy se zase nechala zvěčnit v romantické Veroně na jihu Itálie, jíž se podle Shakespearovy hry Romeo a Julie říká „město milenců“, anebo v Benátkách „s minimem turistů, poprvé jsem jela v gondole a celé to byl pro mě moc krásný zážitek“. Podle emotikonů se srdíčky bylo jasné, že je zamilovaná až po uši. A taky že ano! „Už to nechci tajit, i když všímavější asi tuší. Do Itálie jsem letěla za mým přítelem. Je to Ital a žije napůl v Praze a napůl v Itálii, takže moje cesty tam budou teď asi častější,“ svěřila se nakonec v instastories.

VIDEO: Děsivé video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?
 

Krásná influencerka, jíž se celý život obrátil vzhůru nohama poté, co ji ve slavné turecké restauraci při ohňové show sežehly plameny a krutě jí poznamenaly paže, dekolt, krk a část obličeje, od svého návratu z istanbulského špitálu prožívá skutečně vztahovou horskou dráhu. Krátce poté, co se její zdravotní stav zlepšil, se rozešla s podnikatelem Viktorem Hajíčkem, zástupcem známé firmy na mobilní telefony. A nevyšel jí ani vztah s „napraveným“ Ladislavem Biseniusem, jenž byl v roce 2005 odsouzen za pašování kokainu na řadu let do vězení.

Jejich rozchod byl mediálně propíraný především kvůli prohlášením, která na adresu půvabné brunetky kontroverzní podnikatel pronesl. Označil ji například za zlého člověka, co jenom přepočítává peníze, a vadilo mu, že jí několik měsíců jenom dělal fotografa a vymýšlel program, aby ona měla co ládovat na své hojně sledované sociální sítě. O zajímavý „kontent“, jak dnešní mládež říká, se Týnuš nyní obávat nemusí, jelikož se podle všeho teď bude často týkat jejích výletů na jih Evropy.

Fotogalerie
95 fotografií