„Lhal mi ohledně toho, že finančně vypomáhá rodině, přitom splácí ve Švýcarsku své dluhy za hraní na automatech. Což je hlavní důvod, proč nemůže Švýcarsko opustit hned,“ odpověděla Andrea na instagramu ve stories na všetečné otázky zvědavých fanoušků, co jí na Kadrim tak zklamalo, že se rozhodla ukončit veškerý kontakt a dokonce si ho zablokovat na sociálních sítích.

Mezi Kadrim a Andreou to skřípalo už od začátku experimentu. Hlavním problémem byl fakt, že Kadri žil a pracoval ve Švýcarsku a jeho představa byla, že se za ní Andrea odstěhuje, tedy alespoň do doby, než se do Čech vrátí natrvalo. Ta to ale rezolutně odmítala... A jak je vidět, jejich vztah nejen že neskončil láskou, ale spíše přerostl v vzájemnou neúctu až nenávist. „Milá Andreo, to, co jsi předvedla, je excelentní herecký výkon. Neurážíš tím jen mě, ale i moji rodinu! Nedokážeš si ani představit, čím jsme si museli projít a procházíme. Svými výmysly a lžemi mě úmyslně pošpiňuješ. Na soc. sítích si mě zablokuješ jako malá holka. Jsi rozmazlené, nevyzrálé a nevychované děcko. Byl to od tebe naplánovaný útok! “ rozčiloval se obratem Kadri v reakci na Andreino obvinění ze lží, gamblerství a dluhů.

Údajná upřímnost Kadriho teď už exmanželky se nelíbila ani jeho mladší sestře Lindě. Ta se rozhodla bratra veřejně zastat. „Normálně se k takovýmto věcem vůbec nevyjadřuji a ani v rodině jsme si nikdy moc extra tyhle věci neříkali. Nechci rozhodně vyvolávat nějakou lítost. Když ale vidím někoho, kdo se snaží veřejně ubližovat a špinit jméno někoho, koho mám tak moc ráda, tak mi to prostě nedá! Je mi líto, že to musím dělat touhle cestou, ale chtěla bych tímto veřejně poděkovat mému bratrovi Kadrimu za to, že ze sebe udělal charakter a pomohl naší rodině, když jsme to nejvíc potřebovali i přesto, v jak mladém věku byl. O to víc mě mrzí, když musím číst takhle nepravdivé informace, které jsou pravděpodobně dost vytržené z kontextu. Hrozně bych všem přála znát Kadriho tak jako já, naši blízcí a rodina,“ stojí ve vyznání v reakci na slova Andrey. „Jsem mu opravdu vděčná za všechno! Samozřejmě lidi budou věřit tomu, co se píše, ale nejdůležitější je, že my, jeho rodina, ho nade vše milujeme a známe skutečnost a víme, jak to doopravdy bylo!“ dodala neurčitě.

VIDEO: Svatba na první pohled: Druhý pár před oltářem, první krize u prvního páru!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Druhý pár před oltářem, první krize u prvního páru! TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií