Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozličné reakce na nevyřazovací StarDance: Kalkul od ČT! Opět za vším stojí covid

/
  • Jaké jsou reakce na nečekaný závěr semifinále StarDance?
    12. prosince 2021 ● 12:00

    Semifinálové StarDance přineslo netradiční začátek v podobě předtančení od porotců, ale ještě mnohem více šokující závěr. Všechny tři taneční páry totiž postoupily do finále a nikdo nevypadl! Co na to říkají soutěžící, porotci i diváci? Nikdo to nečekal a reakce jsou místy rozporuplné…

     

  • 1.

    Jan Tománek: Nejlepší tečka

     

    Těsně po sobotním vyhlášení, kdy se soutěžící ve složení Martiny Viktorie Kopecké (35) a Marka Dědíka (38), Tomáše Vernera (35) a Kristýny Coufalové (30) a Jana Ciny (33) s Adrianou Maškovou (33) dozvěděli, že postupují do finále všichni bez výjimky, proběhl na facebooku StarDance stream, ve kterém hlavní choreograf letošního jedenáctého ročníku Marek Zelinka vyzpovídal porotce Jana Tománka (50). A pochopitelně se ho nemohl nezeptat na to, co říká na závěrečné překvapení, o němž věděl maximálně někdo ze štábu a moderátoři Tereza Kostková (45) s Markem Ebenem (63).

     

    „Já jsem měl stejnou radost jako taneční páry, protože by mi to prostě dneska přišlo nespravedlivý. Když si mám vybrat, jestli má postoupit Honza Cina, nebo Tomáš Verner, tak si prostě nevyberu ani jednoho. A myslím si, že za tu obrovskou cestu, obrovskej progres, že si Martina taky to finále zaslouží. Jsou to tři páry, který dneska předvedly krásný výkony a byla to vlastně ta nejlepší tečka za večerem,“ myslí si Tománek. „Bylo to i od vás výborný, že jste jim to neřekli, že to prostě bylo obrovský překvapení, to bylo super,“ pochválil, jak se nevyřazování České televizi a celému zákulisními týmu podařilo před všemi utajit.

     

    Jan Tománek a Marek Zelinka po 9. kole 11. ročníku StarDance
    Autor: facebook StarDance

     

  • 2.

    Vše při starém

     

    Podobně nadšení jsou i jindy kritičtí televizní diváci. Ti zavzpomínali, že v předchozích ročnících StarDance byly v semifinále vždy čtyři páry a do finále postoupily tři, a tak je vlastně kvůli covidu teprve teď vše při starém. „Za normálních časů by byly čtyři soutěžní páry. Vymysleli to tak, jak to mělo být,“ komentovala překvapení na facebooku jedna z fanynek, se kterou mnozí souhlasí.

     

    Semifinále StarDance II: Porotci
    Autor: Pavel Machan

     

  • 3.

    Zadní vrátka

     

    Jiní ale za nečekaným gestem hledají hlavně kalkul od České televize, jež se chce vyvarovat dalším problémům s covidem, který v letošním ročníku napáchal pořádnou neplechu. „Ne že by finále dvou párů nešlo, ale kdyby náhodou někdo onemocněl, tak by bylo po finále. Takhle zůstávají zadní vrátka.“

     

    Semifinále StarDance II: Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
    Autor: Pavel Machan

     

  • 4.

    Ostuda

     

    Jak se ale říká, sto lidí, sto chutí. To platí i o názorech. „A toto pravidla dovolují??? Vyřadíte Babčákovou a Miraie a teď toto… Ohýbáte pravidla, jak se vám líbí… Ostuda, tento ročník je nejhorší ze všech…,“ myslí si další divák, že nevyřazovací semifinále nebylo vhodné vůči těm, které vyřadil covid.

     

    Mirai Navrátil a Tereza Prucková
    Autor: Foto: ČT, archiv Blesku

     

  • 5.

    Slušný vývar

     

    Další, co někteří diváci v diskuzi kritizují, je zbytečné posílání hlasů favoritům. „Štve mě asi jediná věc. Lidé hlasovali v slepé důvěře, že někdo vypadne. Takový slušný vývar. Chápu, že se asi hlasy počítají i do příště. Ale nějaká férovost chyběla,“ pohoršuje se nejmenovaná dáma.

     

    Semifinále StarDance II: Jan Cina a Adriana Mašková
    Autor: Pavel Machan

     

  • 6.

    Vítěz už příští sobotu

     

    O tom, kdo se stane absolutním vítězem jedenáctého ročníku StarDance, rozhodnou právě diváci už příští sobotu 18. prosince. Usedne na pomyslný trůn Tomáš Verner, nebo to bude Jan Cina? Anebo překvapí půvabná farářka Martina Viktorie Kopecká?

     

    Finálová trojice se právě dozvěděla o postupu do posledního kola.
    Autor: facebook StarDance

     

  • 7.

     

    VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

    Video
    Video se připravuje ...

    StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

     

    Fotogalerie
    130 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

Pollo: Nesmíš hned každého posuzovat podle sebe, huso!

(13. 12. 2021 06:20)

Pollo: Mám to stejně, když čtu výlevy podobných howad, jako jsi ty.🤮

(13. 12. 2021 06:17)

Zuzana K: Take jednou budete stare baby

(12. 12. 2021 17:37)

Uživatel_5457057: Ty nejsi Mrkbul ... ale totální vůl a vy ostatní jste na tom podobně. To je snůška lidských hyen, nic jiného nejste. Děs a běs

(12. 12. 2021 17:11)

Lenka Zdešková: Pořád pro staré báby....,v hlavním vysílacím čase, hrůza ..

(12. 12. 2021 15:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy