Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zásadní chvíle v semifinále StarDance: Flákač Geňa, ufňukaný Verner a rozsypaný Cina!

/
  • Zásadní chvíle v semifinále StarDance: Flákač Geňa, ufňukaný Verner a rozsypaný Cina!
    11. prosince 2021 ● 22:18

    Ani v semifinálovém kole StarDance nebyla nouze o zajímavé momenty. Pojďte si s námi připomenout ty, které se rozhodně zapíší do historie taneční soutěže!

  • 1.

    Flákač Geňa

     

    Semifinále StarDance odstartovalo ukázkami z tréninků soutěžících, které se zcela výjimečně konalo za přítomnosti porotců, jenž se snažili posledním třem tanečním párům předat své zkušenosti. Ovšem někdo chyběl. Richard Genzer (54) se tréninků neúčastnil!

     

    Semifinále StarDance II: Porotce Richard Genzer
    Autor: Pavel Machan

  • 2.

    Tanec porotců

     

    Kde se ale objevila celá čtveřice porotců, to byl úvodní tanec, který byl několik dní dopředu avizovaný a všichni byli zvědaví, jak to těm, kteří jindy jen sedí a kriticky hodnotí výkony ostatních, půjde. A nezklamali! Středobodem celé sestavy byla Tatiana Drexler (58), která svým drivem dodala celému asi minutu a půl trvajícímu vystoupení neskutečné grády.

     

    Semifinále StarDance II: Porotci
    Autor: Pavel Machan

     

  • 3.

    Romantická farářka

     

    Jako první taneční pár, který si na trénincích vzal pod svá křídla Jan Tománek (50), se na parketě předvedla farářka Martina Viktorie Kopecká (35) a její taneční partner Marek Dědík (38). Společně zatančili romantický slowfox.„Dneska jste byli zosobněním romantiky,“ řekla Tatiana Drexler a s ostatními porotci se shodla na tom, že se jejich výkon stále zlepšuje a zlepšuje. „Ještě osm kol a vyhráli byste,“ řekl s nadsázkou Genzer. Od porotců si vytančili pěkných 32 bodů.

     

    Semifinále StarDance II: Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
    Autor: Pavel Machan

     

     

  • 4.

    Ufňukaný Verner a dokonalý Cina

     

    Druhým semifinálovým párem, který zatančil paso doble ve stylu španělských toreadorů, se stal Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou. Ty tréninkem provázel Zdeněk Chlopčík (64). „Já jsem si myslel, že se Zdeňka bojím v porotě, ale já se ho bál až tam v sále. Bohužel si na nás místo hodiny vyčlenil hodinu a tři čtvrtě,“ vtipkoval Verner a později vážně dodal. „Nikdy v kariéře jsem neměl takovej strach.“ Za svůj výkon od poroty získal neskutečných 39 bodů, i když si sám stěžoval, jak to z něj jeho taneční partnerka poslední tři týdny musí dolovat. To, jak se stále podceňuje, komentoval trefně Tománek. „Sportovec se nelituje, sportovec sportuje,“ uzemnil fňukání bývalého krasobruslaře.

     

    Poslední pár Jan Cina (33) a Adriana Mašková (23) zatančili  na Michaela Jacksona svůdnou rumbu, kterou s nimi poctivě trénovala Tatiana Drexler. A přineslo to své ovoce. Dvojice získala plných 40 bodů!

     

    Semifinále StarDance II: Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
    Autor: Pavel Machan

     

     

  • 5.

    Leopardí tanec farářky

     

    Poté začalo druhé kolo, které opět odstartovala Martina Viktorie Kopecká v sexy leopardích šatech. S Markem Dědíkem si střihli rozdováděnou sambu. Co na to porota? „Podařil se vám velmi dobrý výkon na to, že víme, jak je samba velmi, velmi těžká,“ zhodnotila Drexler. „Já jsem vás upřímně litoval, když jsem se dozvěděl, že budete tančit slowfox a sambu, ale musím vás pochválit,“ zněl nadšený Tománek. Za hluboký tanec dostali od poroty 35 bodů.

     

    Semifinále StarDance II: Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
    Autor: Pavel Machan

     

  • 6.

    Husí kůže Chlopčíka

     

    Druhým tancem Tomáše Vernera a Kristýny Coufalové byl elegantní waltz. „Srdce profesionála vždycky zaplesá, když sem přinesete tu profesionalitu toho tance. Vy tomu dáváte nadstavbu... vy tomu divákovi dáváte opravdovej tanec, to je tak strašně těžký a vy to s takovou lehkostí dáváte,“ dojal se porotce Jan Tománek. „Mám ještě teď husí kůži z toho prožitku, kterej mi dáváte, děkuju,“ potvrdil zdařilost výkonu Zdeněk Chlopčík. Není tak překvapením, že je porota ohodnotila krásnými a maximálními 40 body.

     

    Semifinále StarDance II: Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
    Autor: Pavel Machan

  • 7.

    Rozsypaný Cina

     

    Jan Cina s Adrianou Maškovou na podruhé předvedli vskutku živelný tanec. „Moc pěkná choreografie, všechno pěkně vymyšlené, akorát jste to pokazil... rytmika, kroky,“ sepsula v hodnocení Cinu Drexler, která se divila, co to bylo, když na tréninku jim to tak šlo. Ostatní porotci tak přísní nebyli, pouze se shodli na tom, že se tanec jaksi rytmicky rozsypal... Za což si pár vysloužil méně bodů než v prvním kole a to 35.

     

    Semifinále StarDance II: Jan Cina a Adriana Mašková
    Autor: Pavel Machan

     

  • 8.

    Nikdo nevypadl

     

    Samotné vyhlášení na konci přineslo nevídané překvapení. Nikdo totiž nevypadl! Produkce StarDance se rozhodla překvapit soutěžící i diváky a do finále tak putují všechny tři páry.

     

    Covidové StarDance spěje do finále.
    Autor: Blesk

     

  • 9.

     

    VIDEO: Krampol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

    Video
    Video se připravuje ...

    Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer Bára Horáková, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    136 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

zdeenna: Mě neskutečně vytáčí Tomáš Verner, jak se pořád podceňuje, lituje, bere to moc vážně, neumí se odvázat a užít si radost z pohybu. Je tak soutěživý a sebekritický, že se ani nedivím, že v krasobruslení to nikdy nedotáhl ve vyšších soutěžích na zlato, ač si myslím, že na to měl. Ale ten jeho přístup ho svazoval.

(12. 12. 2021 08:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy