Zlatá slavice a současná moderátorka SuperStar Ewa Farna je i přes pokročilé stádium těhotenství stále v jednom kole. Bříško roste, zpěvačka ale jede dál na plný plyn! A tak kromě moderování pěvecké soutěže stíhá i další společenské akce, které koronavirová opatření povolují.

Začátkem týdne vystoupila v Polsku na koncertu nadace Polsat ve Varšavě. Tam vynesla bílé šaty až na zem, které byly ozvláštněny průsvitnými rukávy a dlouhými peříčky, které Ewě přidávaly na andělské vizáži. K šatům si vzala výrazné, dlouhé stříbrné náušnice a dokonalost byla na světě!

Zpěvačce to ohromně slušelo, rozdávala úsměvy ze strany na stranu a hladila si už poměrně dost velké těhotenské bříško. Na předávání Slavíků se Blesku svěřila, že pohlaví miminka znají, prozradit ho ovšem nechtěla. Pokud ale platí, že holčičky ubírají maminkám na kráse a chlapečci naopak, bude to jasný kluk! Ewa vypadá báječně, a tak je dost možné, že se malý Artur (2) dočká brášky. No, čas ukáže, jestli známá teorie zafungovala či ne...

VIDEO: Nová zlatá Česká slavice Ewa Farna: Po svém vítězství neskrývala emoce! 

Video
Video se připravuje ...

Nová zlatá Česká slavice Ewa Farna: Po svém vítězství neskrývala emoce! Markéta Reinischová

Fotogalerie
80 fotografií