Loni v polovině prosince přiznala, že nového partnera skutečně má. „Už to nechci tajit, i když všímavější asi tuší. Do Itálie jsem letěla za svým přítelem. Je to Ital a žije napůl v Praze a napůl v Itálii, takže moje cesty do Itálie teď asi budou trochu častější,“ pochlubila se tehdy Týnuš a záhy prasklo, že se jedná o italského podnikatele Davida Nebbia. 

Podle fotek je Ital minimálně o 20 let starší, a tak když Třešničková vyzvala své fanoušky, aby jí napsali, co si o ní myslí, jaké má zásady, nejčastější odpovědí bylo: Myslím, že bys nikdy nechodila s mladším mužem.

Heleďte on ten věk pro mě není stěžejní, spíš ty zkušenosti, myšlení a to, že mi má starší chlap čím imponovat.

VIDEO: Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Mám i kamarády v mém věku nebo trochu mladší než já, ale u sebe si zatím umím představit jen staršího chlapa,“ přiznala se youtuberka, která si koupila svůj byt a zařizuje si ho dle svého vkusu. Ale dětský pokojíček v něm nenajdete. „Velká rodina mi neva, jen by nesměly ty děti být moje. Ráda budu hodná teta, která pohlídá, ale pak zase vrátí,“ netají se Týnuš. 

Pro krásku, kterou před 3,5 lety v v tureckém baru při ohnivé show nechtěně popálili, je zatím prioritou pohodlí, nákupy luxusních kabelek, bot a hlavně cestování.

 

Fotogalerie
72 fotografií