Karolína, která vystupuje na sociálních sítích pod přezdívkou Little Kao, chce mít vše připravené do posledního puntíku, a tak má ruce plné práce. Minulý rok se manželé přestěhovali do nového domu, který postupně zařizují. Teď je na řadě šatna Karolíny a samozřejmě dětský pokojíček. 

Pohlaví miminka ještě neznají, ale už mají vybraná jména. „Samozřejmě nad jménem dál přemýšlíme, ale zatím máme dva oblíbence pro holčičku i chlapečka. Vím, že jsou teď oblíbená zahraniční, nebo taková, která nejsou tak běžná, ale my budeme dávat český jméno,“ pochlubila se nastávající maminka. 

Karolína má dvojče Moniku, která se loni stala maminkou syna Vlastimila. A jak se traduje, že jednovaječná dvojčata jsou spolu celý život propojená, tak i tady došlo k zajímavé shodě. 

VIDEO: Miss Kateřina Sokolová promluvila o svatbě s politikem! Známe místo 

Video
Video se připravuje ...

Miss Kateřina Sokolová promluvila o svatbě s politikem! Známe místo. Markéta Reinischová

Bylo to hrozně zvláštní, protože jsem zjistila, že jsem těhotná, v den, kdy Monika odjela do porodnice. Bylo to jako nějaké znamení. Moni každým dnem přivede na svět miminko a já se dozvím, že taky čekáme miminko. Řekla jsem jí to dva dny dny po porodu, co ji pustili z JIP,“ svěřila se Little.Kao. 

Rodině to řekli až za dva týdny na rodinné sešlosti. Dlouho vymýšleli, jak to oznámí, až nakonec pronesli: „To bude stejně skvělý, až se za 8 měsíců Vlastíkovi narodí bratranec nebo sestřenice.“ 

Fotogalerie
73 fotografií