V úterý byla Meghan Markleová spatřena na koncertě zpěvačky Taylor Swiftové v Los Angeles, kam vyrazila se svou kamarádkou Lucy Fraserovou. Podle dostupných informací si vévodkyně koncert velmi užila, dokonce se neubránila zpěvu. Vše nasvědčovalo tomu, že se rozhodla si dny bez manžela užít.

Harry je totiž na cestě po Asii se svým dobrým kamarádem Nachem Figuerasem. Užili si spolu dvoudenní výlet po Japonsku a včera odehrál charitativní zápas póla, výtěžek by měl jít na pomoc dětem v africkém Lesothu. Princ odcestoval krátce poté, co mu Buckinghamský palác na webových stránkách potichu odstranil titul „Jeho královská Výsost“.

V poslední době se objevují informace o tom, že jsou mezi slavným párem problémy, což se pochopitelně Harry a Meghan snaží vyvrátit. Jejich veřejné výstupy ovšem příliš přesvědčivé nejsou. Poslední snímky Meghan Markleové například dokazují, že někdejší herečka a hvězda seriálu Kravaťáci bojuje se stresem.

Na její ruce se totiž objevila antistresová náplast, která má poskytovat „rezonanci a frekvence pro uklidnění“. Podle informací Daily Mailu tyto náplasti prodává firma NuCalm v balení po dvaceti kusech. Jedna vyjde v přepočtu na 110 Kč. Každá náplast funguje 24 hodin a lze ji použít pouze jednou.

Kromě toho, že se objevují informace o sporech mezi slavnými manželi, se jim příliš nedaří ani v otázce financí. „Jsou to obyčejní podfukáři. Jednou se opiju a všechno řeknu, co se v zákulisí dělo,“ cituje jednoho z manažerů streamovací platformy Spotify server Daily Mail. „Můj hovor přes Zoom s Harrym je nejlepší historka, kterou mám,“ nechal se údajně slyšet Bill Simmons, který je ve Spotify hlavou inovací podcastů. Nikoho tak snad ani nepřekvapí, že nevyšly ani jejich další plány se společností Netflix.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
42 fotografií