Kam se v Česku filmový Obelix vrtne, tam má po boku o mnoho let mladší brunetku. Doprovázela ho už o minulém víkendu při čtyřdenním putování po moravských sklepech a vinicích kolem Mikulova, o němž Blesk jako jediný informoval už v úterý. „Doprovázela ho mladá sympatická holka, nikdo ji ale nesměl fotit,“ prozradil Blesku jeden z vinařů, které hollywoodský velikán poctil návštěvou.

Pohoda u Sandevů

Z Moravy se pak dvojice přesunula do Prahy, kde pokračuje v letním hodování. Fotografové je zastihli třeba ve známém lahůdkářství v ulici Skořepka, kde se posadili ke stolečku před bistrem a družně si povídali s jeho majitelem Antoniem Sandevem, což není nikdo jiný než makedonský otec známé herečky Sáry Sandevy (26)! „Nezlobte se, ale nebudu se k ničemu vyjadřovat,“ uťal Sandev rázně dotazy Blesku na slavnou návštěvu.

Ves v pozoru

Blesku se i tak podařilo zjistit, že dívka, která Dépardieua doprovází, je skutečně jeho českou přítelkyní. „Žijí spolu již několik let a u nás na vesnici o tom ví každý. Je to takové přísně střežené tajemství,“ sdělila Blesku »teta« z malé vísky na Valašsku s tím, že žádné bližší podrobnosti si netroufne ze strachu z vesnického lynče sdělit. „Když ho sem někdy přiveze, tak se každý bojí vytáhnout i telefon, aby nebyl v podezření, že si je fotí...“

V hotelu se i nakreslil

Slavný herec chtěl být na Moravě inkognito. „Rezervoval si pokoj přes internetovou aplikaci. My nevěděli, kdo přijede, takže to byl celkem šok, když vystoupil z auta,“ řekla Blesku recepční v hotelu Tanzberg. „Ta dáma, co ho doprovázela, nás ale hned snažně prosila, ať ponecháme jeho návštěvu v tajnosti. Tak jsme mlčeli jako hrob,“ dodala recepční s tím, že herec neměl žádná zvláštní přání a choval se jako jakýkoli jiný host. V hotelové knize hostů pak zanechal nejen podpis, ale i vlastnoruční karikaturu.

 

Fotogalerie
36 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Sandra Bullock přišla o partnera, Depardieu cestoval po Moravě Petr Macek