O Lence Krobotové nebylo dlouho slyšet, zato v posledních dnech je středem pozornosti. Nejen, že o víkendu všechny překvapila, když jako nevěsta stála před oltářem, nyní byla hvězdou premiéry filmu Nikdy neříkej nikdy. Oblékla černý overal s tak hlubokým výstřihem, že sotva uhlídala jeho obsah, když vystupovala z auta. Naštěstí nevypadlo nic, co by nemělo. Nicméně její dekolt přilákal rozhodně víc pozornosti, než snubní prsten, kterým se pochlubila na projekci. 

Po červeném koberci kráčela se svými kolegy a hlavními hvězdami komedie Terezou Kostkovou a Tomášem Maštalírem. Kostkovou pak během projekce doprovázel manžel Jakub Nvota,  a její syn Tonda Kracík (16) si přivedl dokonce krásnou přítelkyni. 

Extra hlubokým výstřihem Krobotové konkurovala herečka Hanka Holišová. Ta jindy chodí oblékaná velmi střídmě, až cudně, tentokrát se ale odvázala. Ke kalhotám zvolila rajcovní korzet a vypadala v něm hodně sexy. Na koberci ji doprovázel režisér komedie Braňo Mišík. 

Slovenský rodinný film si nenechala ujít řada dalších herců jako Jana Bernášková s manželem, zpěvák Petr Pecha s manželkou Kateřinou, která vystrčila nožku z vysokého rozparku, Karel Kašák se pro změnu rozvášnil v kinosále, kdy se nemohl odlepit od své přítelkyně, a přišla se podívat třeba i Kamila Nývltová či Michaela Pecháčková

Video
Video se připravuje ...

Lenka Krobotová na zakončení MFF KV: Ukázala nového partnera! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií