Svatba Yvetty Kornové byla velmi komorní, kromě oddávajícího, kterým byl režisér Magnusek, se jí účastnilo jen pár nejbližších přátel a rodinných příslušníků. „S Yvettou se znám delší dobu. V době, kdy jí nikdo nedal šanci, nabídl jsem jí práci ve svém hereckém muzeu a následně ji obsadil i před kameru. Pro jejich velký den jsem si připravil speciální řeč. Snad se jim líbila,“ uvedl Magnusek pro CNN Prima News.

Kornová v minulosti bojovala se závislostí na alkoholu, a dokonce skončila až na ulici, zřejmě právě to bylo důvodem, proč si za svého svědka zvolila bezdomovce. Svatební obřad, který proběhl o víkendu, byl sice velmi komorní, i tak se ale všem přítomným líbil. Zajímavé je, že Kornová přijala příjmení svého manžela, ale i nadále si vykají.

„Jejich příběh lásky je úžasný. Josef si Yvettu v podstatě vysnil. Před téměř třiceti lety, když byl ženatý, byl do ní platonicky zamilovaný a řekl jí, že si ji jednou stejně vezme. Yvetta mu tehdy odpověděla, že je ošklivej a že k tomu nikdy nedojde. Pro Josefa je to splněný sen,“ dodal Magnusek s tím, že novomanželům drží palce, ať jsou oba šťastní a manželství jim klape.

Yvetta Kornová v minulosti bojovala se závislostí na alkoholu a drogách. Několikrát skončila v léčebně, a soud jí dokonce odebral i její děti, o které pak tři roky bojovala. „Nelituji toho, že jsem pila. Myslím si, že všichni lidé pijí. A hodně mladých lidí dnes bere drogy. Jen s tím umějí žít,“ uvedla před časem a prozradila, že její současný život už vypadá docela jinak. „Mám doma osm koček, dvě ovce a jezdím vařit kávu do penzionu důchodcům. Myslím si, že je bohulibé se věnovat seniorům. Od těch starších se můžete hodně naučit,“ vysvětlila hvězda Magnuskova seriálu Společně sami, která žije nedaleko Náchoda.

Svatba po šedesátce není mimochodem v rodině Kornových nic neobvyklého. Yvettin starší bratr Jiří se ženil před šesti lety, kdy po osmiletém vztahu řekl své „ano“ o 26 let mladší partnerce Renatě (47). Se sympatickou brunetkou se seznámil při golfu, jenž se rázem stal jejich společnou zálibou. Veselku se jim pak podařilo zcela utajit a novopečenou paní Kornovou prozradil na veřejnosti až snubní prstýnek, co se jí leskl na ruce.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Korn (73): Myšlenky na konec kariéry! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií