Alena žije v Itálii už dvacet let a mluví jak rodilá. Přesto nezapomíná na češtinu a mrzí ji, že její synové Louis Thomas (15) a David Lee (13), kteří se narodili v Turíně, česky moc nemluví.

Kluci umí blbě česky. Jakžtakž se domluví s babičkou a dědou. Je to moje chyba, to přiznávám,“ svěřila se před lety Blesku Šeredová a opět to potvrdila v nedávných odpovědích na otázky jejích fanoušků na sociální síti.

Moc si přeji, aby manžel i dcera mluvili česky, a tak jsem oslovila agenturu, aby mi našli lektorku češtiny. Vím, že to nebude jednoduché, ale chtěla bych, aby mluvili. Když si chci pokecat česky, tak volám mamce, a to jsou hodinové telefonáty,“ přiznala kráska, která je momentálně s rodinou na líbánkách u moře v Itálii.

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly 

Ve zvídavých dotazech došlo i na to, jak to dělá, že tak skvěle vypadá. „Už roky chodím na vitaminové infuze, což se mi osvědčilo. V minulosti jsem byla dvakrát na botoxu, ale dala jsem si toho tak málo, že mi to vydrželo jen měsíc, a to mě rychle přestalo bavit. Jsem už taková, takže to nechávám, tak jak to je,“ netají se Alena, která má kluky s prvním manželem, fotbalovým brankářem Gigi Buffonem a dceru Vivienne Charlottu (3) s druhým manželem Alessandrem. Za toho se před víc jak měsícem provdala na Sicílii.

Novomanželé mají za sebou návštěvu Česka a teď si užívají u moře, kde Alessandro s dcerkou staví hrady z písku a chlapci dovádí v moři.

Fotogalerie
115 fotografií