Unikátní chatu na Slapech v roce 1962 navrhl její otec, světoznámý architekt Jan Bočan (†73) a vlastníma rukama ji postavil. Objekt se jako by vznáší na osmi ocelových sloupech a patří k němu dřevěné molo. A to se stalo objektem zájmu cizích lidí a vandalů.

Nejenže mi kdejaké ožralé vemeno leze na privátní molo a už tam za ty roky byla zplozena třetina slapské populace. Ale ještě tam chodí na hajzl do lesa, nechávají rozbité sklo a ti vybranějších mravů dokonce pos*ané hajzl papíry, vajgly, zbytky žrádla, šp*cky a všemožný bordel,“ rozlítila se Mahulena.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! Markéta Reinischová

„Někteří jedinci, když ráno sejdeme dolů strání a oni se mi tam válejí, mají ještě kecy, že nemohli vědět, že molo je soukromý majetek (cedule s nápisem ukradena asi 100krát). Stává se, že si mi tam i lidi zakotví lodě!" pokračuje herečka, kterou drzé chování lidí vytáčí do nepříčetnosti.

„Mola si nestavějí do pr*ele kapři s kachnami na půl!!!!! (i ti by se chovali lépe). Tak až zase polezete na koupačku a na hajzl k někomu „domů“, tak si vzpomeňte, že Vám by se taky nelíbilo, kdyby cizí lidi lezli k Vám na zahradu, protože Vy tam zrovna nejste a je to tam hezký!!!!! Děkuji.....trochu se mi ulevilo...(a když už jste takovej debil, že Vám to trapný není, tak po sobě aspoň ukliďte bordel), dík,“ nebere si servítky Bočanová, která je na svou oázu klidu na Slapech náležitě pyšná a hýčká si ji. Není divu, že ji drzost a bezohlednost lidí rozčiluje.

Jsem fakt z toho na mrtvici, obzvlášť, když si o střep Marinka rozřízla nohu, lidi jsou strašný burani,“ napsala Blesku herečka.

Pod statusem se okamžitě rozjela podpora od lidí, kteří mají podobné problémy a plně s Mahulenou souhlasí. „Mám to v mém lese u řeky to samé. Bohužel se to generacemi nezlepšuje. Mladí jsou ještě agresivnější a nenávistnější," píše jeden z nich.

Fotogalerie
61 fotografií