Koncert, který se odehrál v pražské Lucerně, byl nabitý emocemi. Jen málokdo udržel slzy, a když pak Marta Kubišová vyšla na pódium a zazpívala Modlitbu pro Martu, sál doslova jednotně plakal dojetím. O to víc to bylo emotivní pro samotnou zpěvačku, která si svůj největší a proslulý hit zazpívala veřejně po dlouhých 3 letech.

Předtím ji to nedovolovaly zdravotní problémy. I nyní je pod dohledem lékařů. I proto vedle ní seděl kardiolog Petr Neužil, který ji po celou dobu hlídal, ale odzpívat tuto píseň jí dovolil. Když Kubišová dozpívala, spustil se nekonečný potlesk, který musela utišit až sama Marta, protože nebral konce. Tak moc ji všichni obdivují. „Jestli přežiju tenhle krásný večer, tak přežiju všechno,“ zhodnotila koncert šťastná zpěvačka.

Na koncertě pořadaném Českým Rozhlasem vystoupilo mnoho slavných tváří jako Aneta Langerová, Hana Holišová, Berenika Kohoutová, Jana Kirschner, jen bohužel její velký kamarád Václav Neckář nevystoupil. Kvůli zdravotním problémům to bohužel nezvládl, zastoupil ho tak jeho bratr Jan. Onemocněl také David Koller, za kterého nakonec zaskočil Ondřej Ruml.

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová: Jak začala její kariéra? A proč trvala jen 7 let? David Turek, Petr Macek

Fotogalerie
54 fotografií