Lenertová žila přes 17 let ve zdánlivě spokojeném vztahu se sportovním manažerem Jaroslavem Kalátem (47), s nímž má dva dnes již dospívající syny (13 a 16). Ještě loni vprostřed léta básnila o jejich vztahu plném porozumění a tolerance a vysvětlovala, proč nikdy neměli potřebu stanout spolu před oltářem. „Jsme rodina i bez razítka,“ opakovala celé roky.

No, a 15 měsíců nato přiletí z hokejových kruhů zpráva: Nicol Lenertová se vdala! Ovšem pozor, ne za svého »Járu«, ale za někdejšího krále hotelového byznysu v Česku Viliama Siveka (76)! Svatební hostina proběhla v Selském dvoře v pražské Hostivaři, který vlastní.

Láska hory přenáší?

Co se ve dlouholetém partnerství s Kalátem pokazilo, dosud Nicol, která z televize už dávno přestoupila do sfér tiskových mluvčí (aktuálně pojišťovna OZP), nijak nevysvětlila. Blesku už několik dnů nezvedá telefon a z jejího okolí jdou zprávy, že je v cizině na líbánkách.

Do nového muže se ale evidentně zamilovala bezhlavě, když tak rychle zcela přehodnotila svůj postoj k instituci manželství. Ani Sivekův pokročilejší věk není pro ni zjevně důležitý. „Láska se na věk neptá. Nepochopí to ten, kdo to nezažil,“ prohlásila pro Extra.cz.

Jedna věc by ji ale přece jen měla anebo mohla varovat: