V ulicích lázeňského města Karlovy Vary je možné zahlédnout v ulicích nejednu celebritu či slavnou tvář. Nejinak tomu bylo podvečer, kdy se v ulicích objevil bývalý partner Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Podhůrský. Moderátor je svou slabostí pro krásné mladé ženy proslavený. Již dříve prožil dlouhý vztah po boku tehdejší studentky Ilony Andrejsové i přes věkový rozdíl 28 let.

S přítelkyní Veronikou (28) už však rozdíl mezi nimi činí celých 36 let. A to může udělat v dlouhodobém vztahu čáru přes rozpočet i nejzamilovanějšímu páru. Herec sám včera přiznal, že takový vztah nemusí mít nutně budoucnost. Už jen kvůli otázce společných dětí.

„Je tam velký věkový rozdíl a pro mě by děti byly velká zátěž. Fyzická i finanční. Určité věci začneš ve stáří chápat a nemůžeš tomu bránit. I tak je to krásné. Mám holku, která je skoro o čtyřicet let mladší. Je to super. Nemůže to jít ale věčně,“ svěřil se pro web Extra.cz

Pár se nezdál být v nejlepší náladě, ale těžko říct, jestli dvojice řešila tyto problémy, které Zdeněk takto na plnou pusu propálil do médií, nebo prostě po dnech plných večírků a krásných filmů byli oba jenom unaveni. 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška exkluzivně o festivalu: První slova po propuštění z nemocnice! Markéta Reinischová

Fotogalerie
55 fotografií