Tak s tímhle herci rozhodně nepočítali. To, že jim občas nepřiletí kufry, na to už si zvykli. Ale že přijdou i o své motocykly, to rozhodně nečekali...

Pavel Liška spolu s Janem Révaiem a ještě jedním jejich společným kamarádem a kameramanem cestují po světě a o dobrodružstvích točí dokumenty s názvem Vandráci. Momentálně jsou už několik dní uvěznění ve městě Madang v Papui Nové Guineji.

„Dnešní den byl úplně nejvíc… na exkrement! Ztracený kufr se zbytkem divadýlka se našel a snad doletí do Madangu do týdne. Ale pořád se přetahujeme s přístavem o naše motorky. Pořád máme čekat a být trpěliví, na příjmu a v pohotovosti. A pořád si vymýšlejí nové překážky a nové podmínky. Bez kufru se dá už vyrazit na cestu a pak se pro něj vrátit, až dorazí, ale bez dovyřízení adminisrativy a vyzvednutí motorek jsme v kleci. Padá na nás marnost tou bezmocností,“ napsal na facebook Liška.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů DNES: Pavel Liška o svém pomočování na jevišti FTV Prima

„Jsme jak před zídkou s rezavými vyšisovanými vrátky do kouzelné zahrady, ty vrátka jsou odemčená, dokonce malilinko pootevřená... za nimi, za zídkou se tyčí kouzelné nevídané obrstromy, porostlé nejrozmanitějšími barevnými rostlinami, vítr k nám přivane mísící se vůně, jedna přes druhou, do té doby nikdy nepocítěné, ozývají se odtamtud nejroztopodivnější neznámé zvuky, jsou tam slyšet i hlasy, křik a smích, tak čarovné, že chceš vidět, komu patří…, ale tvl... my nemůžeme ty vrata otevřít a vejít Tam!! …a to je na exkrement!“ rozčiluje se vzletně Pavel, který přidal fotku z pokoje. Zatím pánům nezbývá nic jiného než čekat.