Sandra Bullocková se svým partnerem jeho fatální diagnózu přísně tajili. Bryan, který se před onemocněním živil jako fotograf, s amyotrofickou laterální sklerózou (ALS) bojoval tři roky. 

V průběhu této doby se herečka na veřejnosti objevovala čím dál méně. Dosud posledním vystoupením byla premiéra filmu Ztracené město v březnu 2022, kam dorazila s hereckým parťákem Channingem Tatumem (43). Ten měl být podle informací webu Page Six jedním z mála lidí, kdo znal pravdu o Bryanově stavu. 

Záhadný odchod do ústraní

Právě při propagaci akční komedie se Bullocková svěřila, že se na nějaký čas stahuje z Hollywoodu a herectví věší na hřebík. „Chci být doma,“ sdělila v pořadu Sunday Morning na americké televizi CBS neurčitě. „Pořád jsem jenom běhala od jedné věci k druhé. Chci být přítomná ve svém životě a zodpovědná. Ztracené město bude na nějakou chvíli můj poslední film.  A nevím, jak ta ,chvíle‘ bude dlouhá,“ prohlásila.

Pozastavení kariéry na neurčito mnohé překvapilo, pravý důvod ale nikdo neznal. Většina lidí předpokládala, že to bude mít co do činění s rodinou – s Bryanem, se kterým se dali dohromady v roce 2015, totiž vychovávali její adoptivní děti Louise (13) a Lailu (11) a jeho dceru Skylar z předchozího vztahu. Podle Daily Mailu obě děti Bullockové Bryana oslovovaly tati. 

Místo Hollywoodu péče o partnera

Nyní ovšem vyšla najevo o poznání smutnější pravda... Sandra se uplynulý rok starala o smrtelně nemocného partnera. „Nemyslím si, že lidé věděli, že Sandra ve skutečnosti sekla s hraním, aby se starala o Bryana,“ svěřil se jistý elitní hollywoodský producent pro Page Six. 

Bullocková nazývala Bryana svou „životní láskou“. V roce 2017 si dokonce při neoficiálním obřadu na Bahamách řekli své symbolické ano. 

Vila plná ošetřovatelů

V době nemoci se rodina zdržovala převážně v hereččině domě v Beverly Hills, kde byl neustále k dispozici tým ošetřovatelů. To mělo mít neblahý dopad jak na děti, tak i na vztah obou partnerů. Nakonec Sandra přestala domů kohokoli pouštět. Výjimku měl uzoučký kruh nejbližších, jehož součástí byli například herci Ryan Reynolds (46) nebo Josh Holloway (54) s manželkou Yessicou Kumalovou.

Bryan Randall zemřel 5. srpna. „Bryan se své trápení s nemocí rozhodl držet v soukromí a my, kteří jsme se o něj starali, jsme udělali vše pro to, abychom vyhověli jeho žádosti. Jsme nesmírně vděčni lékařům, kteří nám byli nápomocni, a úžasným zdravotním sestrám, které se staly našimi spolubydlícími a často obětovaly své rodiny, aby byly s námi,“ stojí v prohlášení jeho nejbližších.

Co je ALS?

Amyotrofická laterální skleróza je vzácné neurologické onemocnění postihující nervové buňky v mozku a míše. Jak nemoc postupuje, člověk ztrácí schopnost kontrolovat své pohyby. Stejnému onemocnění v roce 2015 podlehl i expremiér Stanislav Gross (†45).

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Sandra Bullock přišla o partnera, Depardieu cestoval po Moravě. Petr Macek

Fotogalerie
29 fotografií