„S největším žalem vám oznamujeme, že Bryan Randall zemřel v klidu 5. srpna po tříletém boji s ALS,“ stojí v prohlášení jeho nejbližších. „Bryan se své trápení s nemocí rozhodl držet v soukromí a my, kteří jsme se o něj starali, jsme udělali vše pro to, abychom vyhověli jeho žádosti. Jsme nesmírně vděčni lékařům, kteří nám byli nápomocni, a úžasným zdravotním sestrám, které se staly našimi spolubydlícími a často obětovaly své rodiny, aby byly s námi,“ stojí v prohlášení jeho rodiny, které zveřejnil mimo jiné magazín People.

Jejich vztah začal v roce 2015, kdy Randall fotil narozeninovou párty hereččina adoptovaného syna Lousie. Sandra Bullocková je známá tím, že o svém soukromí příliš nemluví, v roce 2021 ale udělala výjimku v rozhovoru s Jadou Pinkett Smithovou, které prozradila, že v Bryanovi našla lásku svého života. Kromě adoptovaného syna Louise spolu vychovávali i její dceru Lailu. Třetím potomkem v jejich rodině byla Bryanova dcera Skylar, kterou měl z předchozího vztahu.

ALS – amyotrofická laterální skleróza je vzácné neurologické onemocnění postihující nervové buňky v mozku a míše. Jak nemoc postupuje, člověk ztrácí schopnost kontrolovat své pohyby. Stejnému onemocnění v roce 2015 podlehl i expremiér Stanislav Gross (†45).

Video
Video se připravuje ...

Sandra Bullock v The Ellen Show Youtube.com

Fotogalerie
30 fotografií