Pro Markétu to byla výzva, ale zároveň obrovská panika. „Upřímně, kdyby nás s Honzou Kořínkem nepojilo přátelství a nebyla mezi námi důvěra, nikdy bych do takového focení nešla. Neměla bych odvahu,“ říká oblíbená herečka.

„Potřebovala jsem si to sama v sobě srovnat, vědět, proč to dělám, co je účelem. Původně jsme se bavili v týmu o úplných aktech, ale nakonec jsme udělali tento krásný kompromis. Myslím, že i tak jsem odhalila dost,“ říká Markéta Stehlíková.

Příprava na focení trvala docela dlouho a herečka ji vzala poctivě. „Věděla jsem, že půjdu s kůží na trh, takže jsem se snažila dát co nejvíce do kupy, vynechala jsem alkohol, lehce upravila jídelníček a přidala cvičení. Chtěla jsem se cítit dobře a vědět, že mi ty titěrné malinké oblečky padnou,“ vysvětluje.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Stehlíková: V nové sezoně Ulice bude možná rvačka s Monikou Farskou. videohub

V kolekci úspěšného pražského kadeřníka Honzy Kořínka mění image a v každé sérii fotek je naprosto k nepoznání.

„Chtěli jsme vyprávět příběhy jedné ženy, která má ale mnoho svých podob, poloh a tváří. Já sama jsem si to při focení nastavila v hlavě a snažila se ukázat, co všechno může být skryto v jedné osobnosti. A přiznám se, že v tu danou chvíli jsem se cítila vlastně skvěle. Měla jsem svůj svět a tým, se kterým jsem se cítila v pohodě. Když jsem pak viděla fotky, myslím, že se to povedlo. Některé moje polohy mě lehce překvapily, ale řekla jsem si: I to jsem já,“ dodává Markéta, jež se už předem připravovala na reakce okolí i veřejnosti.

„Upřímně jsem zvědavá, co přijde teď, když jdou fotky a naše práce ven, jsem napnutá. Moc se těším, ale zároveň si tam někde vzadu říkám, že může přijít i studená sprcha. Tak uvidíme,“ uzavírá Stehlíková, která se opět vrací k natáčení seriálu Ulice. V září ji také čeká další premiéra v Činoherním klubu.

Fotogalerie
46 fotografií