Influencer a vítěz Like House 2 Tadeáš Kuběnka se svou homosexuální orientací nijak netají. Ostravský rapper Erik Peter známý jako Sergei Barracuda se rád obklopuje krásnými ženami. Informace, o jejich údajném intimním sblížení, která se začala šířit na sociálních sítích a kterou Kuběnka s dramatem sobě vlastním přiživuje, proto všechny šokovala! 

Nesourodou dvojici měl dle slov Kuběnky dohromady svést – jak už to tak bývá – „démon“ alkohol. A svým způsobem i Adam Mišík (26), s nímž si Sergei zahrál ve filmu Banger„To bylo po tom koncertě Mišíka, kam jsem byl pozvanej a vys*al jsem se na to. Pak u mě byla afterka (after party, pozn. red.) na bytě, a jelikož tam měl Sergei kamarády, tak se stavil,“ popsal Tadeáš Blesku, jak k tomu mělo dojít. 

Podle jeho slov byl iniciátorem právě Barracuda! „Měl jsem na sobě oversized Balenciaga T-shirt dress a chlapec chtěl zjistit, co pod tím je, prostě ho to zajímalo. Hrál si na Doru objevitelku,“ tvrdí. 

Video
Video se připravuje ...

Tadeáš Kuběnka z LikeHouse: Na jeho vulgarity museli najmout pracovníka! David Turek, Elmer Carvalho

Sergei sám zatím zarytě mlčí, na svém instagramu ale ve středu kolem druhé hodiny odpoledne slíbil, že co nevidět vydá veřejné prohlášení. „No stress. Vstávám a jdu na vyjádření. Nechtěl jsem to dělat ale, protože je to ubohé,“ napsal si do stories. Od té doby se už neozval.

„Jsem zvědavý, jestli bude chlapec upřímný, nebo si bude hrát na hetero frajera a bude to zapírat,“ říká Kuběnka. 

Známý rapper před časem šokoval poměrně explicitním popisem sexuálních radovánek s muži. „Začínám se cítit jak Freddie Mercury! Pí*a už mě nudí, asi začnu píchat kluky,“ zpívá například v písni Jen tak z nuly.

Fotogalerie
43 fotografií