Štíhlounký influencer Tadeáš Kuběnka v pondělí překvapil, když na tiskové konferenci oznámil, že se s Danielem Holomkem utká v souboji Clash of the Stars. K zápasu má dojít v červnu v pražském O2 universu. 

Aby se na akci náležitě připravil, začal makat na své fyzičce. V jistém pražském fitku ho ale namísto strojů odrovnalo něco docela jiného. „Stála tam skupinka takových třech kluků, mohlo jim být tak dvacet až pětadvacet,“ popsal Kuběnka na svém instagramu. 

Nadávky, plivance a kopance

Mladíci si mezi sebou začali o Kuběnkovi nahlas povídat a zaznělo i Clash of the Stars. „Tak jsem se zeptal, co o mně říkají. Chvíli jsme tam na sebe mluvili, pak jsem byl na páse a zase jsme tam na sebe mluvili,“ vyprávěl influencer.

Mladíci si nechtěli dát pokoj a do Kuběnky a jeho kamaráda, jenž ho doprovázel, se neustále naváželi. „Potom jsem šel do šatny a oni začali zase něco pi*ovat. Bral jsem si věci z šatny a najednou mi jeden z nich plivl na zátylek. Začali jsme se tam s nimi hádat, ti kluci říkali, že jsme z*urvení bu*eranti a ať chcípneme,“ popsal. 

Kuběnka s kamarádem se měli k odchodu. Ani to se ale partě mladých mužů nelíbilo... Kuběnkova kamaráda prý jeden z nich kopl do nohy a další opět na Kuběnku plivl. To už influencer nevydržel a chování útočníků si začal natáčet. Když to viděli, snažili se mu telefon vytrhnout z ruky. 

Zvažuje trestní oznámení

Fotky útočníků pak Kuběnka zveřejnil na instagramu a své sledující vyzval, aby mu napsali jejich jména. Zvažuje totiž podat trestní oznámení. 

V plánu má řešit celou věc i s vedením fitcentra, protože personál prý na chování útočníků nijak nereagoval. „Oni tam prostě seděli a neřekli k tomu ani půl slova. Takže velice výborné fitko, doporučuji,“ ulevil si sarkasticky.

Jak zjistil web Antiyoutuber.cz, fitcentrum přece jen nějaké důsledky vyvodilo. „Od tohoto pochybení se distancujeme a z tohoto důvodu dostali ti jednotlivci, kteří svým jednáním jasně porušili náš domovní řád, zákaz. Nejsme místem pro diskriminaci a rasismus,“ informoval podnik.

 

Video
Video se připravuje ...

Tadeáš Kuběnka z LikeHouse: Na jeho vulgarity museli najmout pracovníka! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
46 fotografií