„Živá Barbie“ Lela Vémola nemohla chybět mezi těmi, kdo se vydali do kina na nejnovější filmový hit o slavné panence od Mattela. Podobně jako jiné fanynky barbín při té příležitosti sáhla po speciálním outfitu.

Většina divaček pouze nahodila růžový outfit a měla vystaráno, Lela ale zašla o úroveň dál. A to speciálně kvůli svému manželovi Karlosovi!

Lela se nechala nalíčit a obléct přesně jako hlavní hrdinka, kterou ztvárnila australská kočka Margot Robbieová (33). „Margot je Karlosovou modlou už od filmu Vlk z Wall Street, je to jeho nejoblíbenější herečka, tak jsem včera chtěla vypadat jako ona,“ přiznala Blesku v pondělí.

Aby měla na svůj jedinečný styling památku, vzniklo dokonce i tematické focení. Během něj pózovala v rozličných outfitech, v nichž co možná nejvěrněji napodobovala Robbieovou coby Barbie.Lelu připravovali profesionálové v Doplhin beauty studiu, kde strávila skoro celý den. 

Růžová dokonalost

A jak si film vlastně užila? „Všude byla růžová dokonalost - a to se málokde vidí. V kině byla spousta dětí, ale ty ideu filmu nemohly pochopit,“ svěřila se nám s tím, že se na snímek moc těšila.

„Překvapilo mě, že film nebyl až tak Barbie sladký, že se tam řešily vztahové problémy, úzkosti a myšlenky na smrt. Hodně se tam hledala sebeúcta. Moje představa o velkolepém filmu Barbie asi představovala spíš bezstarostnost,“ přiznala.

Živá Barbie pro Karlose

MMA bijec Karlos šel na film hlavně kvůli manželce Lele, jinak by ho tam prý nikdo nedostal. S její speciální vizáží byl ale nad míru spokojený! „Říkal, že vždycky chtěl svou živou Barbie. Včera ji měl a šel s ní do kina. Takže živá Barbie Lela super a Margot prý byla taky super,“ prozradila paní Vémola.

Kasovní trhák

Z feministicky laděného snímku o útrapách plastové panenky je po celém světě naprostý hit! Jen za prvních 14 dní vydělal miliardu dolarů (tedy přes 22 miliard korun). Režisérce Gretě Gerwigové (40) se to povedlo jako vůbec první ženě v historii filmového průmyslu.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie! Matyáš Janíček

Fotogalerie
127 fotografií