Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oživlá Barbie Valeria (37) má trable: Vedla sektu! Příznivcům radila pít terpentýn

Autor: rc - 
5. srpna 2023
21:55

Pořádnou základnu fanoušků na sociálních sítích má Valeria Lukjanovová. Blondýnka se stala populární kvůli své touze vypadat jako populární panenka Barbie. Sedmatřicetiletá rodačka z Ukrajiny, která je ale stoupenkyní ruského prezidenta Vladimira Putina, se dostala do problémů. Valeria prý svým způsobem vedla sektu! Ze svých příznivců tahala peníze a pak je údajně vyzývala, aby pili terpentýn, a zbavili se tak parazitů.

Ukrajinka Valeria zasvětila svůj život tomu, aby vypadala jako panenka Barbie. Blondýnka s úzkým pasem a uhrančivým pohledem se díky svému zjevu stala populární na sociálních sítích, kde ji sledují miliony fanoušků. Valeria je sice po celém světě známá jako „oživlá Barbie“, ale stylizuje se i do mimozemské princezny Amatue. Ovšem nyní má slavná influencerka trable!

Valeria se sice narodila na Ukrajině, ale je věrnou příznivkyní Vladimira Putina.Extravagantní žena nyní čelí vyšetřování ruské policie a státního zastupitelství. Valeria založila „klub“ zvaný Rex Deus. Členové klubu za měsíční příspěvek ve výši asi 360 korun od influencerky dostávali rady. Nicméně její klub měl mít prý temnou stránku. Podle informací britského deníku Daily Mail si na Valerii došlápla Katja Konasovová, blogerka a youtuberka, která se zaměřuje na odhalování falešných léčitelů.

Influencerka prý měla vybízet fanoušky, aby vdechovali rtuť a probudili v sobě „paranormální schopnosti“, a vzpomněli si tak na své „minulé životy“. To však není všechno. Dále měla vyzývat ženy, aby si „vyrobily tampony s dehtem a esenciálním olejem z grapefruitu“. Ženám podle Konasovové tvrdila, že se jim pak zmenší pohlavní orgány. Dále ženám radila pít terpentýn, který jejich těla zbaví parazitů. „Lera (Valeria, pozn. red.) je přesvědčená, že v těle každého žije děsivý červ nebo chobotnice, něco s chapadly, která ničí vaši vůli a ovládá vás,“ uvedla blogerka.

Jak uvádí výše zmíněný deník, Lukyanovová koncem července svůj klub zničehonic zavřela. Ve vysvětlení uvedla, že její klub pomohl tisícům lidí a stále jí chodí slova vděčnosti od jeho členů. „Navzdory tomu jsem si uvědomila, že už to nedokážu,“ dodala.

Video  Influencerka Sofi Maureová si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

spania ( 7. srpna 2023 15:36 )

Na mnoha fotkách opravdu živá panenka Barbie - kam se na ni hrabe naše česká Barbie,která si na ni jenom hraje,ale jak je vidět,je taky pěkně blbá...Kdo by to do ní řekl...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání