Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Populární influencerka upadla v těhotenství do kómatu: Po měsíci se setkala se svou dcerou!

Autor: fik - 
6. července 2023
19:36

Influencerku z Kalifornie Jackie Miller Jamesovou našli v bezvědomí týden před tím, než měla porodit. Jackie strávila měsíc v kómatu a včera se z něj konečně probudila, aby se mohla poprvé setkat se svojí holčičkou!

Před 3 týdny našel populární beauty a lifestylovou influencerku Jackie Miller Jamesovou její manžel Austin v bezvědomí v jejich domě v Kalifornii. Jackie převezli na pohotovost, kde jí lékaři provedli nouzový císařský řez a zároveň musela podstoupit operaci mozku kvůli závažnému krvácení a zranění způsobenému prasklým aneuryzmatem. 

Holčička, která dostala jméno Knoxly Rose, zůstala na jednotce intenzivní péče 12 dní a poté byla propuštěna domů, zatímco její maminka v nemocnici zůstala celý měsíc v uměle vyvolaném kómatu a podstoupila dalších pět operací mozku. 

V pondělí se však Jackie z kómatu probudila a poprvé tak spatřila svou dceru. Rodina na instagramu uvedla, že Jackie má před sebou dlouhou cestu k uzdravení, ale Knoxly je stálým zdrojem světla pro celou rodinu. 

Rodina dle informací People také sdělila, že lékaři byli nadšení nejnovějšími testy, čísly a hodnocením a poznamenali, že Jackie v této fázi zotavování předvádí výkon nad očekávání a každým dnem více postupuje. Nedávno prý také byla převezena do jedné z nejlepších neurologických rehabilitačních nemocnic v zemi. 

Na instagramu, kde blízcí Jackie sdíleli aktualizace o jejím stavu, oznámili, že další informace napříč svými platformami bude sdílet Jackie, pokud a až bude připravena. 

Zobrazit celou diskusi