Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Oblíbená letuška vyděsila cestující: Toto je nejhnusnější věc, kterou dělají lidé v letadle!

Autor: fik - 
24. června 2023
14:30

Argentinská letuška Barbara Bacilieriová šokovala internet poté, co se podělila o jednu z podle jejích slov nejhnusnějších věcí, kterou kdy viděla lidi dělat v letadle. Byla jsem svědkem něčeho hrozného, zoufala si!

Jedna z nejznámějších letušek na světě Barbara Bacilieriová je na sociálních sítích nejlépe známá jako Barbie Bac. Na TikToku, kde sdílí tipy na cesty a anekdoty o své práci, prozradila tu nejodpornější věc, kterou zažila na palubě letadla.

Byla jsem svědkem něčeho hrozného,“ začala. „Cestující mění plenky svým dětem na přímo stolečcích." Jak popsal deník Daily Mail, nejenže je přebalování dětí v kabině nepříjemné pro ostatní pasažéry, je to také extrémně nehygienické. Lidé na stolečcích jedí, pijí a při spánku si na ně také pokládají hlavu. 

Prosím, nedělejte to,“ vyzvala Barbara cestující. „Pokud musíte dítě během letu přebalit, využijte koupelnu, kde je k dispozici skládací přebalovací pult. Nikdy plenku nedávejte letušce, je to nechutné. Nesmíte ji ani spláchnout do záchodu, ale vyhodit do odpadkového koše,“ informovala sympatická letuška.

Virální video vidělo více než 155 000 lidí a mělo obrovský ohlas šokovaných diváků. Jak psali, pro množství z nich byl příběh Barbary připomínkou toho, aby si utřeli stoly, jakmile usednou do letadla.  

Video  Blesk Podcast: Sex na záchodcích letadla není neobvyklý, říká ex-letuška  - Tim Slavík
Video se připravuje ...

 

lucie13 ( 25. června 2023 11:06 )

Všechny ne, ale je jich hodně, otce nevyjímaje.

lucie13 ( 25. června 2023 11:04 )

Ale je, je to stejný humus, jako když si tyto moderní matky přebalují děti u stolu v restauraci. Nechce se jim dezinfikovat přebalovací pult na WC, protože ten je béé, ale rozbalí čerstvý bobek nebo průjem u stolu, aby si to užili ostatní u jídla.
Jestli někdo někomu na dálkovém letu pod dekou vyhoní … mi je celkem jedno a jestli Jágr a spol souložil v letadle, je mi celkem šumák, nebyla to linka, takže takové věci se nedějí pravidelně.

bizon_pepa ( 24. června 2023 21:31 )

A spokla jsi?

Uživatel_5522193 ( 24. června 2023 16:48 )

To že jsou dnešní matky bezohledné to je jasná věc,co si dovolují s dětmi v letadlech je hrozne kdo hodně cestuje tak to ví .Letuška není žádný obsluhující personál od nevychovaných prasečích matek. Bože jestli doma přebalují dítě na jídelním stole tak jsou to prasata. Tady bych to neházela na letušku ale spíše na nevhodné chování cestujicich. Pokud si chtějí dělat co chtějí je možný Privatjet 😅

Pipina Královská ( 24. června 2023 15:21 )

A snad po každém letu vše umývají a dezinfikují, ne 🤷‍♀️ Jestli be, oak jsou pjasátka ty letové společnosti 👎

Zobrazit celou diskusi