Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ivanka Trumpová si užívá na Kostarice: Vystavila perfektní tělo a řádí ve vlnách

Autor: Darina Jíchová - 
23. června 2023
05:00

Dcera amerického exprezidenta Donalda Trumpa (77), která v jeho administrativě působila jako poradkyně, Ivanka Trumpová (41), vyrazila na Kostariku. Sluníčka a vodních radovánek si užívá plnými doušky, o čemž vypovídá i její instagram, kde sdílela snímky z pláže.

V poslední době se Trumpová na Floridě, kam přesídlila po otcově odchodu z Bílého domu, moc nezdržuje. Na konci května si vyjela do Řecka, pak si odskočila do Jordánska a nyní je na slunné Kostarice. V Miami si oblíbila surfování a svoje nově nabyté schopnosti předvedla i v kostarických vlnách, uvedl list Daily Mail. „Nasávám letní slunovrat,“ napsala ke se svému snímku.

Minulý měsíc byla s manželem Jaredem Kushnerem (42) v Řecku, kde obdivovali krásy přírodní i historické, odtud zamířili do Jordánska na svatbu korunního prince Husajna. Po odchodu z Bílého domu si Trumpová dala pauzu od sociálních sítí, kam za otcova prezidentování hojně přispívala, nyní se na platformy opět vrátila. Plní je však spíše rodinnými fotografiemi a zážitky, ať z přepychového života v Miami nebo z cest po světě.

Ivanka Trumpová s manželem v Řecku. Ivanka Trumpová s manželem v Řecku. | Instagram Ivanky Trumpové

Na záběru z Kostariky je rozesmátá v černých plavkách a „prknem“ ze surfařské školy Surfer Factory. Trumpová o své dovolené nesdílela mnoho informací, do „storíček“ přidala jen pár snímků krajiny, včetně toho, že bazénu využívá i pes. Podle všeho si na dovolenou vzala i knížku, a to konkrétně bestseller Lekce chemie od Bonnie Garmusové.

Velkolepá oslava pro dceru

Není jasné, zda vyrazila úplně sama, s manželem nebo i se svými třemi dětmi: Arabellou, Josephem a Theodorem. Na momentky je oproti pobytu v Řecku zatím skoupá, nicméně neopomněla se pochlubit přepychovou bar micvou, kterou tento měsíc pořádala pro dceru. Na velkolepé oslavě překvapivě chyběl exprezident s manželkou Melanií. Podle zdrojů však pro vnučku uspořádal ještě jeden večírek na svém sídle v Mar-a-Lago.

Ivanka Trumpová s manželem pořádali pro dceru bar micvu. Ivanka Trumpová s manželem pořádali pro dceru bar micvu. | Instagram Ivanky Trumpové

Od exprezidenta se Trumpová obecně distancuje a nebude se zapojovat ani do jeho kampaně. Nenaplnily se ani předpoklady, že to zkusí v politice, nad budoucí kariérou Trumpové visí otazníky, podle zdrojů z okolí se chce věnovat rodině.

Hestia1 ( 23. června 2023 20:30 )

Krásná postava, vypadá spokojeně a vyrovnaně

spania ( 23. června 2023 11:42 )

Ivanka Trumpová je krásná mladá žena a vypadá pořád jak holčička.Fandím jí už dlouhé roky a obdivuji ji za to,co po boku svého otce dokázala,co dokázala pak i sama,jak se se vším dokázala vypořádat,atd. Teď se zřejmě rozhodla,že se bude věnovat rodině a užívat si života i jinak,než jen v politice.Držím jí palce!

Zobrazit celou diskusi