Soud mezi bývalými manžely Johnnym Deppem a Amber Heardovou sledoval téměř celý svět. Herečka v roce 2018 napsala článek, ve kterém se označila za oběť domácího násilí. Depp ale tvrdil, že tím silně poškodila jeho pověst i kariéru a že jde jen o bezostyšné pomluvy. Soud dal nakonec za pravdu Deppovi a Heardová se na nějaký čas stala v Americe silně nepopulární. Žádný div, že se po ní slehla zem. 

Heardová se posléze i s maličkou dcerou Oonagh (2) objevila v přístavním městě Palma na španělské Mallorce. Od té doby byla spatřena ještě na několika místech ve Španělsku a mezi lidmi se začala šířit otázka... Odstěhovala se natrvalo do Evropy?

„Umí skvěle španělsky a je tam šťastná. Chce dceru vychovávat stranou od všeho toho rumraje,“ potvrdila spekulace kamarádka Heardové webu Daily Mail na začátku května. „Nemyslím, že by teď spěchala zpátky do práce v Hollywoodu, ale až přijde čas na ten správný projekt, tak se asi vrátí,“ uvedla žena. Konkrétně má Amber žít v Madridu.

Hvězda Aquamana mezitím prodala svůj domov v Yucca Valley v Kalifornii – za 1,1 milionu dolarú (téměř 25 milionů korun, pozn. red.), tedy za téměř dvojnásobek ceny, za níž ho původně koupila. 

První vyjádření

K celé věci se teď vůbec poprvé vyjádřila i sama Heardová. Na TikToku se objevilo video, které zachycuje krátký rozhovor mezi ní a jistým novinářem ve španělštině. Heardová krásnou španělštinou říká, že miluje Španělsko, a na otázku, zda tam plánuje zůstat, odpovídá, že doufá, že ano. 

„Moc se mi tady líbí,“ rozplývá se s úsměvem a má se k odchodu. „Máte teď rozdělané nějaké projekty?“ ptá se ještě novinář na poslední otázku. „Ano, samozřejmě. Jdu dál, to je život,“ uzavírá herečka. Zdá se, že na Hollywood tedy ještě nezanevřela. 

Video
Video se připravuje ...

První trailer na film Hot Take: The Depp / Heard Trial Tubi

Fotogalerie
147 fotografií