Po vyhrocené scéně v restauraci, pořízení otřesného tetování a impulzivní změně jména zůstali fanoušci Britney Spearsové poněkud znepokojení. Několik z nich proto požádalo místní policii, aby zpěvačku raději zkontrolovala. Britney totiž v minulosti veřejně přiznala, že jí byla diagnostikována bipolární porucha, a lidé se začali obávat, že sklouzla do manické epizody. 

„Mohu potvrdit, že jsme na dispečinku obdrželi několik hovorů. V tuto chvíli věříme, že Britney Spearsová není v žádném bezprostředním nebezpečí,“ uvedl mluvčí policie okresu Ventura v Kalifornii, kde zpěvačka bydlí, pro Page Six

O kolik hovorů se jednalo a jakým způsobem proběhla kontrola, ale mluvčí neuvedl. Informace prý zůstávají tajné z důvodu bezpečnosti a ochrany soukromí. 

„Je to jen otázka soukromí obyvatel v našem kraji. Takové věci, jako jsou kontroly zdravotního stavu, prostě nezveřejňujeme. Není to zločin. Nezveřejňujeme žádné informace o duševním stavu,“ uvedl. 

Ke kontrole svého stavu policií se nevyjádřila ani zpěvačka. Místo toho si smazala celý Instagram a uzavřela se do sebe. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears se na Maui nechala tetovat. Výsledek ale odmítá ukázat, protože je prý otřesný a musí si ho rychle nechat předělat. Instagram / britneyspears

Fotogalerie
166 fotografií