Po pátečním výstupu v restauraci, kdy měla Britneypořvávat nesrozumitelné nesmysly, se nejprve veřejně vyjádřil její manžel. Ten byl v podniku s ní a podle svědků z místa naštvaně utekl. Sam ale webu TMZ poskytl prohlášení, ve kterém tvrdí, že to všechno bylo jinak – Britney prý vytočili ostatní hosté, kteří ji bez jejího vědomí natáčeli. Sám pak neodešel, ale jen se na chvíli vzdálil, aby přistavil auto. 

Co naplat, vyhrocená scéna už si mezi fanoušky žije vlastním životem a mnozí mají jasno: manická epizoda! Britney Spearsová totiž v minulosti přiznala, že má bipolární poruchu. „Změním se v úplně jiného člověka,“ popsala například před lety pro Independent, jak vypadají její epizody. 

Zpěvačka po incidentu sdílela kryptický vzkaz na svém instagramu, ve kterém u obrázku z restaurace píše: „Řekli mi, že nemůžu, tak jsem to udělala.“ A teď se skoro po týdnu konečně ozvala i s trochu jasnějším vyjádřením... I když ne o moc.

„Jsem si jistá, že jsem vykouzlila miliardy úsměvů, když jsem v restauraci vypadala jako Shrek. Dokonce i moji přátelé se nemohli dočkat, až mi to pošlou, protože jsme všichni hodně přímočaří,“ napsala na instagramu. 

„Vím, že jsou mě plná média, že jsem byla v restauraci trošku opilá... Jako by sledovali každý můj krok! Lichotí mi, že se mluví jenom o mně, jak jsem manická, a pak mají ještě tu drzost propírat negativní věci z mojí minulosti,“ pokračovala bez servítek. 

„Upřímně, bylo by bezpečnější poctít tenhle svět a po**at to, protože pokud se stanu prorokem a nezapíšu se do historie, na něco jsme kápli... Dělám si srandu, ale je to dobrá myšlenka,“ zakončila svůj dost podivný text. Tak hlavně, že jí je dobře.

Video
Video se připravuje ...

Britney zase sdílela, jak tančí. Instagram

Fotogalerie
214 fotografií