Britneyse na svém Instagramu pochlubila, že si pořídila nové tetování. „Před třemi dny na Maui,“ okomentovala video, na kterém jí jakýsi muž tetuje ruku, 18. ledna. S jeho prací ale zjevně příliš spokojená nebyla...

„Nemůžu ho ukázat, protože se nepovedlo. Opravdu opravdu hodně nepovedlo! Do p**ele! Psss... Musím to opravit,“ posteskla si. Zdá se, že předělávka ale naštěstí nebude moc náročná – dílko je totiž velké jen asi jako desetikoruna. 

Slova o bývalém

Fanoušky poněkud zmátla tím, že ve stejné době sdílela společnou fotku se svým bývalým Justinem Timberlakem (41) z basketbalového zápasu. „Když jsme SPOLU stříleli na koš, děly se zázraky,“ napsala k ní.

Lidé samozřejmě začali ihned spekulovat, zda tetování souvisí s její starou láskou. Tak to ale prý není. „Abych to objasnila, moje tetování nemá nic společného s žádným bývalým! Udělala jsem to prostě proto, že jsem chtěla! Fotka s bývalým je prostě symbol časů, kdy vztahy byly jednodušší... Je to, jak to je,“ vytasila podivné vysvětlení později ve stories. 

Že by snad s manželem nebylo všechno v pořádku? Její slova navíc přichází jen pár dní poté, co měl Sam Asghari (28) naštvaně odejít z restaurace po jejím hysterickém výstupu (ačkoli on sám tvrdí, že šel jen pro auto). 

Změna jména

Vedle nepovedeného tetování si zpěvačka pro fanoušky připravila další „jobovku“. Oznámila totiž, že si změnila jméno, a z Britney Spearsové je teď River Red (Rudá Řeka). Alespoň to tvrdí na sociálních sítích... ale u Britney člověk nikdy neví.

Popová princezna sdílela několik fotek a videí v červených outfitech, fotku „rudé planety“ Marsu a přidala několik bláznivých vyjádření, ve kterých o červené barvě hodně mluví. „Změnila jsem si jméno na River Red. Oheň je tam, kde to svítí,“ napsala k obrázku Marsu. Místo svého vlastního jména si pak do hlavičky na svém profilu napsala právě River Red. Zda je změna legálně platná, to zatím nepotvrdila.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spearsová se na Maui nechala tetovat. Výsledek ale odmítá ukázat, protože je prý otřesný a musí ho rychle nechat předělat. Instagram / britneyspears

Fotogalerie
133 fotografií