Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otřesná smrt influencerky Diany (†24): Oblíbená modelka spáchala sebevraždu

Autor: rix - 
20. února 2023
13:16

Ve čtyřiadvaceti letech zemřela 12. února hvězdná instagramová modelka Diana Deetsová z americké Kalifornie. Její smrt zdrtila přes pět milionů fanoušků. Jak se zdá, kráska zřejmě spáchala sebevraždu. Situace je o smutnější, že Diana byla maminkou. 

Žena říkající si „Coconut Kitty“ působila mimo jiné i na platformě pro dospělé. Nejenom díky Onlyfans nastřádala za svůj život asi pět a půl milionů fanoušků. Ti teď oplakávají její náhlou smrt. Podle deníku Daily Star se Diana celý život potýkala s těžkými depresemi. 

Video  Ve čtyřiadvaceti letech zemřela 12. února hvězdná instagramová modelka Diana Deetsová z americké Kalifornie.  - Instagram: coconutkittywins
Video se připravuje ...

V jednom z posledních příspěvků se přitom nezdálo, že by se Diana nějak trápila. „Je dobré být zase doma,“ napsala k fotografii, kde pózovala polonahá. Realita ale byla jiná. Krátce poté přišla strašlivá rána. „Coconut si v neděli vzala život. Není to fér,“ napsal na její sociální síť rodinný příbuzný. 

„Naše Dianka byla pro tento svět takovým světlem, opravdu zářila,“ vzpomínali na ni známí. „Byla tvrdohlavá a silná, ale také velmi laskavá. Nikdy jsme nepoznali nikoho s tak velkým srdcem,“ popsali s tím, že šlo o oddanou maminku jejího dítěte. 

Diana kromě focení milovala zvířata. „Vždy si k sobě domů brala zvířata, která neměla kde být. Moc si bychom si přáli, kdybychom z ní mohli setřást trochu té temnoty, která ji tížila,“ dodal příbuzní k bolestivé ztrátě.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

 

XLADI ( 19. dubna 2023 07:26 )

Každý kikina s přivouklými rty je dnes modelka.
Je vidět že ty příspěvky jsou jen divadlo. Navenek vypadáspokojeně a šťastně a v reálu je uzlíček nervů. I když se ani nedivím, mezi obdivovateli je i hodně škarohlídů kteří jim místo pochval posílají nechutné zprávy a pokud má někdo trochu svědomí tak ho to převálcuje.

Mirek Oldyr ( 20. února 2023 16:00 )

Asi byla znavena životem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání