Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žena (21) o sobě tvrdí, že je zmizelá Maddie McCannová: Hodlá podstoupit DNA test!

Autor: štt - 
19. února 2023
20:29

Na instagramu se objevila neznámá dívka, která o sobě tvrdí, že je zmizelá Maddie McCannová. Přestože se její prohlášení stalo senzací, vyšetřovatelé je neberou příliš vážně. Nadále se domnívají, že pravá Madeleine je již mrtvá.

Maddie McCannová je pohřešována více než 15 let. Beze stopy zmizela z letního apartmá, kde bydlela během dovolené v Portugalsku se svými rodiči. Navzdory rozsáhlému pátrání nebyla nikdy nalezena. Hlavním podezřelým je již v minulosti odsouzený pedofil Christian B.

O profilu s názvem @iammadeleinemcann informoval server The Mirror. Na otázku, proč se žena ozvala až teď, odpovídá, že „se o případu zmizelé Maddie dozvěděla teprve nedávno od své babičky“. Když zjistila víc, údajně jí došlo, že pohřešovanou osobou by mohla být ona.

Přestože je žena o dva roky starší než pohřešovaná Maddie, domnívá se, že její věk může být chybný. Jejími hlavními důkazy je piha na noze a  charakteristická skvrna na oku.kterou Maddie měla. Žena je o své totožnosti natolik přesvědčená, že žádá pozůstalé rodiče o poskytnutí DNA.

Na sociální síti spustila obří kampaň, v níž prosí o poskytnutí kontaktu na Kate a Gerryho McCannovy. Přestože jí na instagramu sleduje přes 25 tisíc uživatelů, před soudem by nejspíš neuspěla.

Již v minulosti se na internetu objevilo několik žen, které samy sebe prohlašovaly za zmizelou holčičku. Vždy však šlo jen o senzaci způsobenou náhodnou podobností.

Video  Žena ve videu vysvětluje svůj příběh.  - TikTok
Video se připravuje ...

AliAlice ( 1. dubna 2023 16:46 )

Tak nevím,na co se s tím testem DNA vlastně čeká ??? Pokud vyjde že je to skutečně zmizelá Maddie,tak fajn,a skončilo by letité trápení rodičů.Pokud je to jenom humbuk,tak konec srandy !!!

Evikzmercedesa ( 19. února 2023 22:39 )

nneni mi jasne kde ma rodice tato holka? jak se dostala k rodicum ,babicce?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání