Sexy modelka Dominika Myslivcová byla dlouhé roky zvyklá v zrcadle vídat jen perfektní figuru typu přesýpacích hodin. Pak ale přišlo těhotenství a fyzická schránka pohledné blondýnky se přirozeně začala měnit... 

„Sice tady na instáči působím jako sebevědomá suverénka, a to taky jsem. Ale musím říct, že už teď mi slza párkrát ukápla, když jsem koukala do zrcadla. Prostě každý říká, vypadáš skvěle, těhotenství ti moc svědčí, ale já se tak vždy úplně necítím. To tak má asi každá žena, já to beru jako dočasné, když prostě budu vypadat jako velryba, tak budu no, co se dá dělat,“ svěřila se Dominika zcela otevřeně svým více než 333 tisícům fanoušků na instagramu.

Jak čas plyne a miminko spokojeně roste, tělo Dominiky se mění čím dál víc. Časem se ale modelka zvládla se změnami vyrovnat a své nové tělo přijmout takové, jaké je. Na sítích přiznala, že už má nahoře rovnou 18 kilo, místo toho, aby si dělala vrásky, si ale pořídila sexy těhotenské šaty a vyrazila do ulic. Štíhloučké kamarádky ji ale pořád ještě malinko dráždí. „Miluju ten pocit se vedle nich kulit,“ rýpla si sama do sebe se smíchem. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
76 fotografií