Influencerka Dominika Myslivcová (28) se co nevidět dočká prvního miminka! Pohlaví drobečka, jehož čeká se svým přítelem, podnikatelem Zdeňkem Chytilem, dlouho neznala. „Samozřejmě si jako každá máma přeji, aby miminko bylo hlavně zdravé. Kdybych si ale mohla vybrat, vždycky jsem si přála malou princeznu, ale uvidíme. Okolí mi neustále říká, že nevypadám vůbec špatně, takže to bude kluk, protože holka ubírá na kráse. Ale nevím, jestli lžou a chtějí se zavděčit, nebo jestli to tak skutečně je,“ svěřila se před časem pro Expres.cz.

Když přišlo na jména pro dívku, měli Myslivcová a Chytil jasno skoro hned. Pokud to bude holčička, dostane jméno, které tady ještě nikdo nemá. Nechci, aby mě někdo předběhl, takže ho předem neprozradím,“ napínala influencerka. Na sociální síti navíc použila hashtag #PalomaNeboPedri, a spousta fanoušků si proto myslela, že by se její dcera mohla jmenovat právě Paloma.

Jméno už má

Nakonec čekal budoucí rodiče menší šok – předpovědi blízkých byly pravdivé a Myslivcová skutečně nosí pod srdcem kluka! Co teď? „Nějaké jméno vybrané mám a uvidíme, jestli u toho zůstaneme, nebo nás ještě nějaké napadne,“ prozradila nyní Dominika pro Super.cz. Dá se čekat, že i v tomto případě půjde o jméno originální. Aby si totiž pojistila, že malý Chytil bude skutečně vynikat a nikdo jí jméno „neukradne“, nechce ho až do porodu prozradit. 

Malý už má slušný šatník!

Dva měsíce před porodem se Myslivcová konečně pustila naplno do nákupů a příprav na miminko. „Přiznám se, že jsem začala konečně nakupovat. Miminko má už docela slušný šatník, a dokonce jsem začala vybavovat i pokojíček. Jen čekám, až mi přijdou všechny věci,“ pochlubila se.

O tom, že půjde o pořádně luxusní výbavičku, není třeba pochybovat. Už na začátku těhotenství totiž na sítích práskla, že vůbec první věcí, kterou miminku koupila, byly luxusní botičky Fendi. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
71 fotografií