O krásné ženy v sexy modelech nebyla na večírku nouze. Většina z nich si oblékla černé šaty s velkým výstřihem, aby vyniklo jejich poprsí. Pochopitelně nechyběly ani minisukně. Pánové tedy vrněli blahem při pohledu na spoře oděné dámy.

Obřím dekoltem oslnila Zdeňka Černá alias Lulu, která se proslavila údajným mileneckým poměrem se zápasníkem MMA Karlosem Vémolou. Silikonovým poprsím jí mohla konkurovat jedině modelka Monika Barešová v titěrných šeříkových minišatech.

Pozadu nezůstala ani influencerka Veronica Biasol, kterou doprovodila partnerka známá ze Survivora Bára Mlejnková. Po aférce, kdy krásná Veronica Báru 10 měsíců podváděla, se lesbický pár dal zase dohromady a nyní vrkají jako hrdličky.

Své vnady tasila i těhotná influencerka Dominika Myslivcová, která se kromě bujného dekoltu pyšnila i rostoucím bříškem.

Dekoltem sice ne, ale svým temperamentem a krásou všechny zastínila hlavní hvězda večera Denisa Nesvačilová. „Práce v Playboyi je taková čest, že se to většině žen nepodaří a já si myslím, že to, že jsem tam jednou já, je neskutečný a krásný. A pokud třeba za dvacet let ještě budu někoho zajímat a budu na to vypadat, tak se mi to třeba může stát znovu. Ale to už mi bude přes padesát, takže se bojím, že už to asi neklapne,“ svěřila se Blesk.cz herečka.

Ta nafotila rovnou titulní stránku pánského časopisu a je na to náležitě pyšná. „Fotilo se v soukromém tryskáči, cestou do Londýna, v Londýně, na soukromém letišti, následně v Londýně venku a v ateliéru. Celkem je tam asi devět fotek,“ pochlubila se Nesvačilová.

Denisa byla na večírku samý úsměv a to nejhorší z rozchodu se scénáristou Petrem Kolečkem už má prý za sebou. „Už je vše dobré,“ řekla nám s úsměvem. Největší bolest jí pomohla zahnat práce, které má až nad hlavu. Nyní se těší na blížící se dovolenou v Jordánsku či Albánii.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií