To se takhle jednou plastiková Lulu nechala zvěčnit u stolu s kávičkou v ruce a luxusní kabelkou na stole. V pozadí je k vidění obchod s přepychovým koženým zbožím za minimálně několik desítek tisíc korun. A kdyby si ho náhodou někdo nevšiml, označila Lulu prodejce luxusu i ve svém příspěvku na instagramu. Pod jejím oranžovým rolákem se dme umělé silikonové poprsí jen těžko měřitelné velikosti, na které je blond fitnesska tak pyšná. Aby snímek dostál standardům sociálních sítí, Lulu se na něm nedívá do hledáčku foťáku, ale zasněně hledí kamsi do dáli.

To by ovšem nebylo nijak zvlášť zásadní a nevzbudilo to tolik pozornosti. Až v textu totiž přišel onen jedovatý zásah. „Krásný večer všem. Zdravím Lelu Ceterovou a Karlose Vémolu,“ opatřila popiskem fotku Lulu, která tvrdí, že byla milenkou Karlose Vémoly v době, kdy jeho tehdejší oficiální přítelkyně Lela nosila pod srdcem zápasníkovu holčičku Lili (9 měsíců).

Ovšem i na druhé straně barikády dochází k posunu. Donedávna oficiální partnerka MMA bijce Lela se rozhodla jasně vymezit vůči aktuálnímu dění. Na svém instagramu se playmate pochlubila změnou, která by jí měla pomoct odpoutat se od bolestivé minulosti.

VIDEO: Mikuláškovy útoky na Vémolu? Chápu je, dělá maximum, říká Novotný.

Video
Video se připravuje ...

Mikuláškovy útoky na Vémolu? Chápu je, dělá maximum, říká Novotný. iSport TV

Platinové blond vlasy à la panenka Barbie, na kterých tak bazíroval právě její bývalý Karlos Vémola, si totiž nechala promelírovat dohněda. „Nové začátky, nové vlasy,“ komentovala svůj příspěvek Lela. „Tentokrát jsem si dala slabý hnědý melír do vlasů. Chtělo to přirozenou blond konečně. Už žádnou bílou blond nechci,“ zakončila své přiznání Lela Ceterová nekompromisně. A že vyrazila Lela do boje, je jasné i z růžového crop topu končícího těsně pod silikonovými prsy a rovněž džínových šortek jen tak tak halících vyšpulený zadeček.

VIDEO: Terminátor a Baba Jaga se hádali online: Jsem pro tebe životní zápas, vzkázal Vémola.

Video
Video se připravuje ...

Terminátor a Baba Jaga se hádali online: Jsem pro tebe životní zápas, vzkázal Vémola. iSport TV

Fotogalerie
117 fotografií