Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Influencerka zemřela po zpackané plastice zadku: Čtyři týdny bojovala o život!

Autor: rc - 
28. června 2023
12:41

Smutnou zprávu se dozvěděli fanoušci influencerky a novinářky Lygie Faziové. Čtyřicetiletá hvězda sociální sítě instagram zemřela po liftingu hýždí. Čtyři dlouhé týdny bojovala o život, ale svůj boj nakonec prohrála. Utrpěla mrtvici.

Rodačka z Brazíle si na svém vzhledu zakládala a ráda se svěřovala do rukou plastických chirurgů. Influencerka, jíž na sociální síti instagram sledovalo víc než 950 tisíc fanoušků, už v minulosti prodělala komplikace po estetickém zákroku. Nicméně ten poslední se jí stal osudným. Rozhodla se znovu podstoupit modelaci hýždí. Její bratr George Oliveira uvedl, že poté, co začala pracovat v televizi, začala být doslova posedlá svým vzhledem. „Dostala se do velmi toxického prostředí,“ uvedl její bratr podle britského deníku Daily Mail s tím, že se snažila být co nejdokonalejší. „Nechala si udělat plastiku nosu,“ dodal s tím, že si rovněž nechala udělat lifting hýždí. Do hýždí si nechala aplikovat silikonovou výplň.

V roce 2022 skončila v péči lékařů. Víc než sto dní strávila v nemocnici. Musela podstoupit několik operací. Lékaři jí podle informací BNN z těla odstranili až tři kilogramy silikonu, který se dostal do celého těla. „Brala hodně kortikosteroidů. Měla hyperkalcémii a přetížené ledviny. Musela na dialýzu,“ uvedl její bratr.

Nicméně influencerka se rozhodla podstoupit lifting znovu. Obrátila se na svého lékaře, který však odmítl zákrok provést. Její bratr uvedl, že si injekci nechala píchnout od muže, který si říkal „zdravotní bratr“. Po zákroku nastaly komplikace a Lygia opět skončila v nemocnici. O život bojovala čtyři týdny. Její stav se neustále zhoršoval. Lékaři jí diagnostikovali plísňovou endokarditidu. Utrpěla mrtvici. Zemřela 31. května. Doma na ni čekali dva synové (2 a 11). „Přátelé, bohužel, naše bojovnice zemřela. Ještě jednou děkuji za veškerou podporu,“ oznámil zdrcující zprávu její bratr.

1pravda1 ( 28. června 2023 23:18 )

jako ta Lela - měla komplikace s implatátem do zadku a šla na to znovu... a ty velké zadky jsou hnus přitom... - to jim hlavička nebere, že budou celý život sedět na silikonech, které se tím pádem velmi zatěžují?

gabreta ( 28. června 2023 18:37 )

Asi jí praskla pr.el!!

jajas ( 28. června 2023 16:11 )

V pořádku.....chtělo by to více takových případů....třeba těm kravěnkám jednou dojde, že se svým tělem dělají blbi­ny..­..fa­natič­ky..­.. Na druhou stranu si určitě každá taková blbka říká, že jí se nemůže nic stát..

diskutujici ( 28. června 2023 14:51 )

Její problém.

Zobrazit celou diskusi