Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kráska má potetované celé tělo: Kvůli kérkám prý nemůže sehnat práci!

Autor: rc - 
26. května 2023
22:37

Influencerka Alice z Velké Británie je velice populární na sociální síti TikTok. Sledují ji desetitisíce fanoušků. Jak ale máma dvou dětí prozradila, má prý problém najít práci! Důvodem jsou prý její tetování, která má po celém těle.

Alice je známá na sociální síti TikTok, kde vystupuje pod jménem Trinity.Eclectic. Mámu dvou dětí na populární sociální síti sleduje víc než 180 tisíc fanoušků. Lidé se ji často ptají na její tetování, kterých má na těle hned několik. Kérky má na obou pažích, pokrývají její nohy a nechala si potetovat i svůj obličej. Právě tetování na čele a na tváři jsou údajně důvodem, proč si nemůže najít práci.

„Čím se živíš?“ ptají se jí často fanoušci. „Nepracuji,“ odpověděla ve videu Alice. Nicméně to, že si nemůže najít zaměstnání, ji prý nijak netíží. „Nechceš pracovat?“ ptá se další. „Ne,“ odpovídá Alice. „Tolik lidí se mě ptá, jaká je moje práce a co dělám za práci,“ kroutí hlavou máma. Kvůli přiznání, že nepracuje, dostává prý množství nevhodných komentářů. 

Video  Influencerka Sofi Maureová si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

tomshark ( 30. května 2023 21:10 )

Fuj, fuj

Kurt Buxbaum ( 29. května 2023 22:59 )

Tak mě napadá, čí je to asi vina, že nemůže sehnat práci... 🤣🤣 Hodně smutnej příběh, založte jí charitativní účet a pošlete jí nějaký peníze ať s dětma neživoří ne... Taková kráska by dělala ostudu i koštěti v ulicích jako pometlo natož aby ještě někoho reprezentovala 🤣🤣🤣

ivana kollerova ( 28. května 2023 22:25 )

jenze ona vypada jako smazka. maximalne to muze zkusit v nejakem tetovacim salonu.

janamala ( 27. května 2023 16:29 )

Dej si na *** trencle z ukrajinské vlajky a skoč do zdi, blbečku.

hejhej ( 27. května 2023 10:16 )

Kráska ???? Potetované strašidlo. Kdo normální se nenechá tetovat ?- nosit stejné "obrázky" celý život ? Tetování byla doména kriminálníků, nyní hlu...

Zobrazit celou diskusi