V roce 2018 seděla influncerka Týnuš Třešničková na nešťastném místě v restauraci Nusr-Ert slavného tureckého šéfkuchaře Salt Baeho. Při barmanské show došlo k nehodě a mladá žena utrpěla vážné popáleniny, po kterých na jejím těle zůstaly rozsáhlé jizvy.

Ty teď Týnuš ukázala v celém jejich rozsahu. Na instagramu přiznala, že už ji nebaví jizvy skrývat. „Nechci se navždycky skrývat v jednodílných, jizva na břiše je už hezky zahojená a mohu ji trochu začít zkusit opalovat. Tak jsem tentokrát překonala strach a užila si opalovačku konečně i v dvoudílných,“ pochlubila se a jako důkaz přiložila i několik snímků.

Třešničková ale přiznala i obavy z toho, jak na její zjizvené tělo budou reagovat další lidé. „Každému na pláži je to ve výsledku úplně jedno. Strach je jen v naší hlavě a je potřeba se s ním prostě poprat a nenechat se jím omezovat,“ dodala, že její strach byl zbytečný, což jí napsalo i mnoho fanoušků. „Jen pitomec by se mohl navážet do něčeho, jako jsou jizvy po zranění,“ podpořil ji jeden ze sledujících.

Video
Video se připravuje ...

Týnuš Třešničková: Promluvila o svém partnerovi Italovi! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
72 fotografií