Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Manželka boháče Linda (23) šokovala: Za těhotenství chce jachtu a diamanty!

Autor: rc - 
21. července 2023
20:47

Životem v luxusu na sociální síti instagram provokuje Linda Andradeová (23). Kráska se provdala za multimilionáře, s nímž žije v Dubaji. Netají se tím, že dny tráví chozením po obchodech a nákupem kabelek a hadříků. Navíc se svým fanouškům na sociální síti přiznala, že se s manželem snaží o dítě. S potomkem prý souhlasila jen za podmínky, že za těhotenství dostane jachtu a diamanty!

Linda se se svým manželem Rickym Andradem seznámila, když jí bylo pouhých šestnáct let. Ricky prý tehdy nebyl ve vatě. Pracoval jako opravář. Od té doby už ale uplynulo hodně času a z opraváře se stal multimilionář. Zbohatl na obchodu s kryptoměnami. Dvojice se vzala a společně bydlí v Dubaji. Linda si ve městě, které leží na pobřeží Perského zálivu, užívá luxusu.

Milovnice nakupování

Založila si také profily na sociálních sítích, kde má hodně fanoušků, jež sledují, copak si nového koupila. Třiadvacetiletá kráska přiznává, že dny tráví nákupy. Rodačka z Kalifornie dokonce v jednom z videí uvedla, že se s manželem snaží o dítě. Ovšem s otěhotněním souhlasila pouze pod podmínkou, že jí manžel zasype dárky.

Seznam dárků

Vytvořila si dokonce seznam. Influencerka si přeje diamantový prsten. Kámen musí být modrý nebo růžový, tedy podle pohlaví jejich dítěte. Zároveň by ráda novou nemovitost. Na seznamu má i auto značky Lamborghini a jasně růžový McLaren 720. Ten se podle informací britského deníku Daily Mirror prodává za víc než 6,4 milionu Kč. No a jelikož se jejich rodina rozšíří o nového člena, chtěla by ještě větší auto a to Mercedes G Wagon. Čas by ráda trávila i na moři, takže po manželovi chce jachtu, kterou pojmenují po ní. Tím ale výčet požadavků nekončí. Líbilo by se jí, kdyby každý trimestr dostávala nové hodinky Rolex.

Šokovaní fanoušci

Videem Linda své fanoušky naprosto šokovala. „Jediné, co jsem v těhotenství očekávala, bylo zdravé dítě,“ píše jedna z fanynek. „Já očekávala, že přiberu a stalo se,“ komentuje video další fanynka. „Já bych si jen přála zdravé dítě,“ stojí v dalším komentáři.

y1xcvbnm ( 23. července 2023 13:00 )

http­s://se­arch­.sez­nam.cz­/?q=ne­jo%C5%­A1kliv­%C4%9B­js%C5%­A1%C3%­AD+%C5­%BEe­na+sv%­C4%9Bt­a&oq=n­ejo%­C5%A1k­liv%C4­%9Bjs%­C5%A1%­C3%AD+­%C5%BE­ena+­sv%C4%­9Bta&a­q=-1&sourceid=szn-HP&k­s=25&m­s=8742­&sgId=­MC4zMT­UwMzY­yMzY2­OTE5­MzU1I­DE2O­TAxMDk­4NDI­uNTcw­&hppla­cehol­der=%2­2Jak+v­ybra­t+ces­tovn%C­3%AD+g­ril%22

tuhle dámu mi připomíná

Megera z Makrel ( 23. července 2023 07:25 )

👍🏻👍🏻👍🏻 ja tiež a ešte dala na to mašľu

aokana ( 22. července 2023 07:02 )

ja by som jej dal v zlatej obálke rozvodové papiere

smeagol ( 22. července 2023 02:01 )

Tyhle jalove, neuzitecne ninery sem davate proc? Abyste zblbli mlade holky, ze tohle je normalni?

mirkli ( 21. července 2023 21:16 )

Geometrie

Zobrazit celou diskusi