Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Máma zemřela po boji s rakovinou: Její syn (4) dostal plyšového medvídka se záznamem tepu jejího srdce

Autor: rc - 
15. července 2023
14:20

Osm let statečně bojovala se zákeřnou rakovinou Haley Odlozilová (†30). Svůj boj ale nakonec prohrála. O jejím boji s nemocí vyprávěl na TikToku její manžel Taylor. Právě na sociální síti oznámil zdrcující zprávu o smrti své ženy. „Nikdy jsem neviděl někoho tak tvrdě bojovat o život,“ napsal.

Rakovinu vaječníků v terminálním stádiu jí lékaři diagnostikovali koncem roku 2015. Zdrcující diagnózu se Haley dozvěděla jen pár týdnů před svatbou se svou středoškolskou láskou Taylorem. Haley se ale nehodlala vzdát a s rakovinou statečně bojovala. Taylora, s nímž se seznámila v roce 2008, si vzala a v roce 2019 manželé na svět přivítali syna Westona. Synka jim odnosila náhradní matka.  

Její manžel na sociální síti TikTok sdílel její boj s rakovinou. Ve videích se často objevoval i její roztomilý syn. „Když nevidíš maminku, ani ji necítíš, kde jsem?“ ptá se Haley v jednom z videí svého syna. „V mém srdci,“ odpovídá jí. „Ano, jsem ve tvém srdci,“ říká Haley. V srdceryvném videu, které bylo natočené v květnu letošního roku, zdravotní sestra dává Westonovi plyšového medvídka se záznamem srdečního tepu jeho maminky. V dalším videu je vidět Weston, jak se k plyšákovi tulí ve své postýlce. 

S rakovinou bojovala Haley osm let, ale svůj boj nakonec prohrála. Smutnou zprávu oznámil její manžel na sociální síti. „S neuvěřitelným smutkem vám všem oznamuji, že moje sladká Haley zemřela. Nemohu popsat množství bolesti a smutku, které já a celá naše rodina prožíváme,“ uvedl Taylor. „Nikdy jsem neviděl někoho tak tvrdě bojovat o život,“ dodal s tím, že si na nějaký čas dá pauzu od sociálních sítích, aby se mohl v těžkém období věnovat svému synovi.

Video  Pět nejčastějších nemocí, na které Češi umírají 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi