Zuzana Plačková si kdysi nechala implantáty vyrobit na míru, protože tak velké se ani neprodávaly. Více než deset let pak na hrudi nosila „bomby“, jak svá mohutná prsa sama nazývala. Těm dnům už je ale konec!

Nedávno totiž podstoupila další plastiku, během které si tentokrát svá ňadra nechala zmenšit. „Jsem mega šťastná – já mám malá prsa! Je mi až do pláče. Já jsem tak šťastná, to si ani neumíte představit,“ rozplývala se po operaci na instagramu. 

Troječky do ručičky

„Na termín jsem čekala rok, byla jsem na konzultaci, už když jsem byla těhotná. S panem doktorem jsme vybrali velikost 325 ml, na moji výšku takové troječky, do ručičky, pevňoučké a já jsem nadmíru spokojená. Po těch letech, co jsem měla takové velké bomby, už jsem toužila po malých prsou,“ svěřila se.

Operace naštěstí vyšla na výbornou a stejně tak i následná rekonvalescence. Teď už je máma ani ne ročního Diona zase fit a začátek léta si tak může užívat v plavkách u bazénu... 

A právě díky novým fotkám v bikinách se mohou fanoušci konečně poprvé detailněji podívat, jak vlastně její „výbava“ aktuálně vypadá. Rozdíl je to skutečně veliký! 

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
196 fotografií