Podnikavá influencerka Zuzana Plačková se sháněním peněz problém nemívá. Svým fanouškům prodává všechno možné od výživových doplňků až po vlastní kolekci dětského oblečení... Teď ale přišla s tím, že by si ráda koupila už třetí byt v teplé Dubaji ve Spojených arabských emirátech. A to už je pořádná „pálka“. 

Plačková proto musela vymyslet, jak si přilepšit, aby si vysněnou nemovitost mohla dovolit. A na sociálních sítích se pochlubila s myšlenkou, se kterou si pohrává ve své hlavě.

„Už třetí den mám v hlavě myšlenku... Zeptala jsem se jedné Slovenky, odkud se známe, že je mi povědomá. A ona že mi přinesla v Bratislavě Hermes kabelku, co jsem si koupila... Ptala jsem se jí, jak se dostala do Dubaje, a víte, co mi řekla? Že prodala všechny Hermes a jiné kabelky a věci a koupila si v Dubaji byt... A normálně přemýšlím nad tím, že udělám to samé a koupím si tu třetí byt,“ prozradila Plačková, která je svou láskou k luxusnímu zboží proslulá. Skoro se ani nechce věřit, že by se milovaných kousků opravdu dokázala vzdát.  

 

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
244 fotografií