Své popularity umí Zuzana "Queen" Plačková využít. Díky ní se stala úspěšnou podnikatelkou, co si může dovolit kupovat byty v Dubaji. Kromě vlastní řady kolagenů či vitamínů na vlasy (což je trochu paradox, jelikož ona sama má vlasy napletené...) vydělává majlant i čistě na sociálních sítích, kde si nechává platit za spolupráci. Je to sice praxí u každého influencera, ale částky, jaké si ona účtuje, berou dech.

Zuzana, kterou na instagramu sleduje na 874 tisíc lidí, má velmi silnou základnu fanoušků, kteří na její doporučení podle všeho dají - a ona si tak za reklamu na svém profilu může vyúčtovat pořádně mastné sumičky. Například za jeden jediný příběh v takzvaných instastories, co se na účtu zobrazují pouze po dobu 24 hodin, musí klient z peněženky vylovit 2 tisíce euro bez DPH - tedy 47,4 tisíc korun.

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Pokud by chtěl více takových příběhů, stálo by ho to 3,5 tisíce euro bez DPH, čili 83 tisíc korun. A to je ještě řeč o levnější variantě reklamy. Kdyby někdo chtěl, aby jeho produkt silikonem vyztužená Plačková odpropagovala přímo v příspěvku, musí jí zaplatit za jediný post nebo video dobrých 10 tisíc euro, tedy 237 tisíc korun! A za jeden post a k tomu více příběhů dá rovnou 12 tisíc euro, což dělá necelých 285 tisíc korun.

Slavná tmavovláska v tom totiž umí chodit a účtuje si více, než kolik mnozí z nás vydělají za celý rok. Pro velké firmy ale zjevně není problém tyto částky zaplatit, a tak na jejím profilu najdete třeba reklamu na známé nákupní řetězce. Není pochyb, že je na tom maminka malého Diona (6 měsíců) i přes své zapletení do organizovaného zločinu (byť nakonec soud všechna její obvinění zrušil), po finanční stránce velice dobře...

Fotogalerie
57 fotografií