Mezi prvními, kdo se na estetickou kliniku znovu vydali, jsou Karlos Vémola (38) s manželkou Lelou (34). „Když tady dávají dohromady mě, což je skoro nemožný, tak tebe dají dohromady určitě,“ řekl zápasník směrem ke své manželce, která se netají tím, že zásahů estetických chirurgů má za sebou nepočítaně.

Tentokrát ale pár nešel za žádnou drastickou úpravou zevnějšku. Lela Blesku prozradila, že pouze využila některé formovací přístroje, které zpevňují pokožku a odstraňují celulitidu a podkožní tuk. Pravděpodobně v rámci zkrášlení postavy do plavek.

Známý bijec tyto stroje používá vcelku pravidelně. Zároveň využívá estetických služeb kvůli zraněním v obličeji, které v rámci zápasů nevyhnutelně trpí.

Není tomu tak dávno, co Lela Vémola podstoupila plastickou operaci hýždí. Na luxusní klinice v Turecku si nechala vyměnit zdeformovaný implantát a celkově vylepšit své pozadí. Blesku se nyní exkluzivně svěřila s tím, že už mohla sundat korzet a s průběhem hojení je spokojená. V sobotu manžela bude doprovázet na Štvanici, kde jej čeká další duel v Oktagonu. 

Oktagon 45: Speciál

Galavečer na centrkurtu areálu na pražském ostrově Štvanice je příští sobotu už vyprodán, ale pořádající organizace Oktagon MMA fanouškům nabízí velkou podívanou i na pátek 28. 7. od 18:30. Vstupenky s cenou od 990 Kč jsou stále v prodeji!

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémolová o ženách, které se motají kolem Karlose: Ubožačky, které dostihne karma! Petr Macek

Fotogalerie
83 fotografií